Nadarzyn
dzieki dr.Max - umówiłem sie juz w warsztacie 3fun na sobote. Niestety w tygodniu i tak nie mam jak sie wyrwac poza Wawe, bo mam robote. Hmm.. czy Ty może jakis serwis prowadzisz i ew. mozna do Ciebie w przyszłości uderzac z takimi sprawami?? A jak w weekend? Jestes wolny? Umawiamy sie ze "Szwagrem" wstepnie na Kuklówke na sobote lub niedziele.
KQ750axi
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
A tu na waszych rejaonach imprezka samochodowa quadowa -> TEST JESIENNY 2008
Póki co quadowa emeryturka :)
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt:
Witam wszystkich, Jestem już w domu. Drogę na nasze wybrzeże udokumentowali mi dwoma fotkami. Obie foty w jakiś totalnych zadupiach zrobiły mi przenośne puszki ustawione obik chodnika dla pieszych. Ale najważniejsze ze znowu dosiadam mojego "Gada". Co do warsztatu. Mam mały ale dobrze wyposażony warsztacik. Od kilku lat boję się oddawać moje Discovery do mechaników. Przy aucie robię wszystko sam. Teraz kiedy ogarnął mnie amok quada nie wyobrażam sobie oddać go w łapy jakiegoś "Urwimłotka".
Nawet jeśli będzie to w autoryzowanym salonie to zawsze będę miał podejżenia , że coś sknocił. Kiedy rozbiorę i poskładam sam, to wiem że jest dobrze zrobione. Chętnie pomagam znajomym i zawsze możemy pogrzebać. ! Ale jedynie Land Rover i quady!
Myślę z warto zobaczyć wyczyny kolegów na Kuklówce. Dla zainteresowanych podaję koordynaty: Test jesienny 2008 - 14 września 2008 Bartoszówka 51°58'24.13"N / 20°40'25.43"E.
Ja jeżdzę niemal co dziennie. jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam.
Pozdrawiam.
Nawet jeśli będzie to w autoryzowanym salonie to zawsze będę miał podejżenia , że coś sknocił. Kiedy rozbiorę i poskładam sam, to wiem że jest dobrze zrobione. Chętnie pomagam znajomym i zawsze możemy pogrzebać. ! Ale jedynie Land Rover i quady!
Myślę z warto zobaczyć wyczyny kolegów na Kuklówce. Dla zainteresowanych podaję koordynaty: Test jesienny 2008 - 14 września 2008 Bartoszówka 51°58'24.13"N / 20°40'25.43"E.
Pozdrawiam.
dr.Max
-
my pogrzebać. ! Ale jedynie Land Rover i quady!
Pozdrawiam.[/quote]
widze że na tym forum i w okolicach nadzrzyna to się coś dzieje !!! jest duch w narodzie!@@@
bo mazowiecki team generlanie daje ciała i nikt już nie jeździ
pozdro
Pozdrawiam.[/quote]
widze że na tym forum i w okolicach nadzrzyna to się coś dzieje !!! jest duch w narodzie!@@@
bo mazowiecki team generlanie daje ciała i nikt już nie jeździ
pozdro
Kuklówka wczoraj. Ranger rzr. Niebawem galeria na www.smkextreme.pl
http://www.youtube.com/watch?v=NSiMOKyaPFE
http://www.youtube.com/watch?v=NSiMOKyaPFE
- Nadarzyn dr.Max
- Kontakt: