moje gg to 8914467 piszcie wszyscy ktorzy kochacie quady
moje gg to 8914467 piszcie wszyscy ktorzy kochacie quady
ja wlasnie posieadam quada Bashan 150cc wiecej informacji pod moim numerem gg
-
Quadowiec:), nazywam sie maciek, wraz z moim kolegom wybieramy sie co jakis czas na wyprawe lesna w nieznany teren szczeze mowiąc nie jestem zadowolony z osiagow mojego quada, mimo malej pojemnosci ma troche mocy ale w terenie ten quad sie gubi strasznie sie psuje jezeli ktos jest zainteresowany wybrac sie z nami na wyprawe zapraszam im wiecej tym lepiej mieszkam w wojewodztwie opolskim, powiat nyski, gmina Kamiennik
- Krzysztof Wronowski
Cześć Maćku , miło że wybieracie się z kolegą co jakiś czas do lasu. Trochę mnie zasmuciłeś , że nie jesteś zadowolony z osiągów swojego quada.
A już zupełnie jestem zaskoczony tym że Twój quad się gubi w terenie , rozumiem , że nie możesz go później odnaleźć?
Faktycznie jak quad się zgubi w terenie , a w dodatku popsuje to lepiej gdy będzie was więcej a im wiecej tym lepiej , bo łatwiej będzie quada znaleźć albo przypchać do domu...
A już zupełnie jestem zaskoczony tym że Twój quad się gubi w terenie , rozumiem , że nie możesz go później odnaleźć?
Faktycznie jak quad się zgubi w terenie , a w dodatku popsuje to lepiej gdy będzie was więcej a im wiecej tym lepiej , bo łatwiej będzie quada znaleźć albo przypchać do domu...
3fun - bo quady są naszą pasją