Moja 700tka
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Moja 700tka
mam jeszcze pług który właśnie lekkie przerobiłem
dostał wzmocnienia na lemieszu i wzmocnienia ramy montażowej, tak żeby od razu nie było uszkodzeń jak gdzieś puknie za mocno
no i coś co mi było bardzo potrzebne... kosiarka bijakowa:
- Bilu.
Re: Moja 700tka
Domontowałem gaśnicę, jeszcze tylko białe światło z tyłu i będzie mógł przejść TÜV
- Bilu.
Szarpnąć mocno za gaśnicę, to są zwykłe "magiczne" trytytki
Gaśnica głównie dla Policji, ponieważ quadem z kosiarką muszę przemieszczać się po drogach publicznych, a to dobry kąsek dla naszych stróżów prawa...
Jak pisałem brakuje mi tylko światła cofania, ale w następnym tygodniu postaram się umówić na przegląd u Pingwina, to od razu dorobimy światło z tyłu.
W sumie nie będzie się do czego przyczepić, bo nawet mini apteczkę zorganizowałem, która bez problemu mieści się w schowku.
Gaśnica głównie dla Policji, ponieważ quadem z kosiarką muszę przemieszczać się po drogach publicznych, a to dobry kąsek dla naszych stróżów prawa...
Jak pisałem brakuje mi tylko światła cofania, ale w następnym tygodniu postaram się umówić na przegląd u Pingwina, to od razu dorobimy światło z tyłu.
W sumie nie będzie się do czego przyczepić, bo nawet mini apteczkę zorganizowałem, która bez problemu mieści się w schowku.
- Bilu.
sprzęcik u Pingwina na serwisie dowiedziałem się o bolączkach jakie dotyczą kotów... heh
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A co to ma do rzeczy?Bilu. pisze: Gaśnica głównie dla Policji, ponieważ quadem z kosiarką muszę przemieszczać się po drogach publicznych, a to dobry kąsek dla naszych stróżów prawa...
Jak masz kosiarkę to masz obowiązek posiadania gaśnicy?
Bo nie rozumiem.
Bilu. pisze:W sumie nie będzie się do czego przyczepić, bo nawet mini apteczkę zorganizowałem, która bez problemu mieści się w schowku.
To jest obowiązek posiadania apteczki w quadzie ?
Tu też nie mają za co się przyczepić.
BTW ja wożę i apteczkę i gaśnicę ale nie dla tego, że może policja się przyczepić, nie słyszałem o wymogach, które nakazują posiadania obu tych rzeczy.
Ja to wożę sam dla siebie i swojego bezpieczeństwa.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Bilu.
Nie, ale właśnie dla miśków, zawsze mogą się do czegoś przyczepić, w końcu to jest pojazd samochodowy i musi mieć wyposażenie według przepisówJak masz kosiarkę to masz obowiązek posiadania gaśnicy?
- oolsztyniak
- Moderator
Ale pojazd samochodowy inny.
To tak samo jakby przyczepili się, że nie masz światła wstecznego - przecież są przepisy ...
To tak samo jakby przyczepili się, że nie masz światła wstecznego - przecież są przepisy ...
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Bilu.
bo je trzeba mieć i właśnie się montuje
- oolsztyniak
- Moderator
Jak to trzeba ?
Skoro pojazd ma homologację i został dopuszczony do ruchu, do tego przeszedł przegląd techniczny to na jakiej zasadzie "trzeba" ?
Skoro pojazd ma homologację i został dopuszczony do ruchu, do tego przeszedł przegląd techniczny to na jakiej zasadzie "trzeba" ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son