mój LS-300- pytania, problemy
Re: mój LS-300- pytania, problemy
Witam, dziś byłem na przeglądzie który nie przeszedłem ze względu na żarówkę Halogenową. Niby musi być zwykła żarówka w kształcie bański. Proszę podpowiedzcie ja wymienić żarówkę w Access Ls 250 ? i jaka to ma być żarówka?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
I to byl powod nie podbicia przegladu??? Jaja se gosciu chyba zrobil.... jaka masz tam zarowke??? Orginalnie jest tam zarowka hs1... jest to odpowiednik h4 ... tylko slabszej mocy... jak dobrze pamietam to chyba 35w

zmien stacje diagnostyczną
a nie żarówkę

Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Mam taki problem zagotowal mi sie lucek powosem jest uazkodzony czujnik temperatury w chlodnicy, narazie zmostkowalem kabelki i wentylator chodzi caly czas. Po ty. Zabiegu po okolo 30 minutach stawiania go na tylne kolo i ktotkiej wspinaczki pod lesne gorki wzrosl poziom plynu w zbiorniku i zaplila sie kontrolka na liczniku. Ale nie to mnie martwi tylkp ze fakt iz przed wyjazdem plynu chodniczego bylo jakis cm powyżej kreski minimum a teraz po dwoch dniach stania jest cm powyzej kreski max. Olej w silniku i skrzyni jest. I pytanko czy ze zmostkowanym wentylatorem moge sobie troszke polatac oczekujac na czujnik czy lepiej nie bo stanie mu sie krzywda.
Wysłane z mojego ONE TOUCH 6012D przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan 

Możesz tak jeździć bez problemu. W LS-ach lubi się zacinać termostat, więc zwróć uwagę, czy otwiera się w dobrym momencie.
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Jak to sprawdzic i gdzie to widac bo zielony jestem w tym temacie. Btw rozumiem ze tym ze przybylo plynu to sie nie martwic
Im więcej błota tym większy fan