Mników 2015 już za nami, każdy z nas już w domu. Każdy teraz wysyła foty na FB. Nas nie interesował bufet. Nas nie interesowało zimne piwo. Nas interesował wspólny cel - promowanie Quadowej Grupy Południe i naszego hobby a przede wszystkim - radość dzieci. Kolejne osoby dołączyły do Nas, odezwijcie się w tym temacie
Pasja mojej żony
QGP i jej nowi członkowie
Pojawili się i strażacy na quadach - dziękujemy
Brudny, zmęczony, ale zadowolony - bez napraw się nie obyło
Ośki też nas wspomogły - NIE LICZY SIĘ WYGLĄD QUADA TYLKO CHĘCI!!!
Z quada do terenówki - też jechałem - każdy lubi to co robi
Trasa super, właściciel super gość. Trzeba tam zorganizować Integracje QGP
Myślałem, że będzie gorzej, że dzieciaki będą długo czekać - ale zebrało nas się trochę i wszystko sprawnie poszło
Ale mnie obległy
Funn
Mników 2015 - kolejna impreza za nami
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Mników 2015 - kolejna impreza za nami
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Mników 2015 - kolejna impreza za nami
Super, gratuluję udanej imprezy. Fantastycznie że dopisała brać quadowa pokazując, że nie jesteśmy obojętni na incjatywy społeczne, że otwieramy się na ludzi.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Dimi... tak przy okazji to ci strażacy to Cukier z mojego teamu i kolega bohater ostatniego filmu z Hondą wjeżdżającą na drzewo:)
Każdy z Was ma pewnie jakieś spostrzeżenia, coś co zrobiło na nim największe wrażenie - na mnie dwie sytuacje:
1. Kolejka dzieci i ich rozmowy że Quadem jest fajnie bo w terenówkach nudno
2. Zabrałem brzdąca...może miał 4-5 latek, ledwo się trzymał z tyłu - oczywiście to nie był rajd po błotach ale tam gdzie mogłem przycisnąłem - miałem przykaz że jak będzie płakał żeby wracać.... przejechaliśmy, ściągam dzieciaka i pytam jak było, czy wszystko ok, czy się nie bał ...a on z bananm na twarzy (takim nieśmiałym) - mówi: dobrze, nie bałem się....Prosze pana a mogę jeszcze raz
BEZCENNE!
Na zakończenie rozmawialiśmy podobno motocykliści którzy przychodzili również z dzieciakami pytali (nie raz) ile koszt takiej przejażdżki - jak to stwierdziliśmy - jak będzie krucho na paliwo - może trzeba będzie wydawać bilety w kiedyś
Każdy z Was ma pewnie jakieś spostrzeżenia, coś co zrobiło na nim największe wrażenie - na mnie dwie sytuacje:
1. Kolejka dzieci i ich rozmowy że Quadem jest fajnie bo w terenówkach nudno
2. Zabrałem brzdąca...może miał 4-5 latek, ledwo się trzymał z tyłu - oczywiście to nie był rajd po błotach ale tam gdzie mogłem przycisnąłem - miałem przykaz że jak będzie płakał żeby wracać.... przejechaliśmy, ściągam dzieciaka i pytam jak było, czy wszystko ok, czy się nie bał ...a on z bananm na twarzy (takim nieśmiałym) - mówi: dobrze, nie bałem się....Prosze pana a mogę jeszcze raz
BEZCENNE!
Na zakończenie rozmawialiśmy podobno motocykliści którzy przychodzili również z dzieciakami pytali (nie raz) ile koszt takiej przejażdżki - jak to stwierdziliśmy - jak będzie krucho na paliwo - może trzeba będzie wydawać bilety w kiedyś
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
To on był na Moto Orkiestrze, nie poznałem go w sumie - ale gafa....
Zmora wstaw foty by ty też masz ciekawe, a nawet bym rzekł że fascynujące, jak z rajdu
Ja też nie zapomnę 2 sytuacji
1) dostałem malutką kruszynką na przejażdżkę - taka mała dziewczynka z 3 latka może miała, do tyłu jej nie odwarze się dać więc do przodu ją wziąłem. Nie sięgała nawet kierownicy żeby się przytrzymać. Co tu robić - jak jechać. Chwyciłem ją jedną ręką - przepasałem jak pas w aucie i powolutku pojechaliśmy. A na koniec "DZIĘKUJĘ"
2) podeszło do mnie starsze małżeństwo, w skórze, gość łysy ciemne okulary wydziargany.... kobita starsza też w okularach, skóra. Pytają mnie czy przewiozę ich wnuka. OK. Małego pytam czy jedziemy w błoto - NIE, nieśmiało. Chcesz usiąść z przodu - NIE, nieśmiało Wróciłem a tu do mnie ten dziadek że to nie przejażdżka, że wnuk czysty jest, że jeszcze raz mam go przewieźć
Zmora wstaw foty by ty też masz ciekawe, a nawet bym rzekł że fascynujące, jak z rajdu
Ja też nie zapomnę 2 sytuacji
1) dostałem malutką kruszynką na przejażdżkę - taka mała dziewczynka z 3 latka może miała, do tyłu jej nie odwarze się dać więc do przodu ją wziąłem. Nie sięgała nawet kierownicy żeby się przytrzymać. Co tu robić - jak jechać. Chwyciłem ją jedną ręką - przepasałem jak pas w aucie i powolutku pojechaliśmy. A na koniec "DZIĘKUJĘ"
2) podeszło do mnie starsze małżeństwo, w skórze, gość łysy ciemne okulary wydziargany.... kobita starsza też w okularach, skóra. Pytają mnie czy przewiozę ich wnuka. OK. Małego pytam czy jedziemy w błoto - NIE, nieśmiało. Chcesz usiąść z przodu - NIE, nieśmiało Wróciłem a tu do mnie ten dziadek że to nie przejażdżka, że wnuk czysty jest, że jeszcze raz mam go przewieźć
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Dimi..zdjęcia moje będą- ale Córka musi wybrać i zrobić autoryzację że można umieścić - nie ma lekko
Na razie mogę umieścić te kilka które mnie dotyczyły i które mi się tak spodobały ze wykradłem bez autoryzacji
Przygotowujemy przejazd - później zniknął w błocie
dopiero na zdjęciu zobaczyłem co się działa za Quadem
chyba moje ulubione zdjęcie
dobry rocznik błota - 2015:)
Na razie mogę umieścić te kilka które mnie dotyczyły i które mi się tak spodobały ze wykradłem bez autoryzacji
Przygotowujemy przejazd - później zniknął w błocie
dopiero na zdjęciu zobaczyłem co się działa za Quadem
chyba moje ulubione zdjęcie
dobry rocznik błota - 2015:)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl