MAPOORO....

Gdzie jeździć, wyposażenie ridera, wyposażenie atv-ki, rejestracja, import quadów, przepisy prawne, prawo jazdy, nawigacja...
Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 30 paź, 2007

:mrgreen: ja sie boje zazyć zeby mnie nie rozerwało :P cały czas mam power jak cholera...i jestem nie do zdarcia :twisted:

ps.dawać mi to :twisted:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » wt 30 paź, 2007

Prezzi!!!

Że masz power to wszyscy wiedzą (albo się dowiedzą). Aż się boję pomysleć, jak bardzo bedzie miał z Tobą co potem Polson Team przechlapane :P !!! Trudno - zaryzykuje jednak!!! Masz jak w banku!!! A" propos - chcemy sie do Ciebie wybrać z marcolife'm. Detale telefonicznie! BYE!!!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 03 lis, 2007

:lol: ważne :!:

pomaga na korzonki :mrgreen: serio

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » ndz 04 lis, 2007

No jasne że tak! Tak Cie "zdopowało", że nie czułeś nic poza euforią. He, he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Czyżby to potas?)

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » ndz 04 lis, 2007

A teraz na powaznie - moze to nie byly korzonki a "nadwyreżone" i zbolale miesnie. Wtedy TAK! Jest to mozliwe. (serio) :mrgreen:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 04 lis, 2007

:D niedziela rano,budzę się, obok mnie kobieta..... wiagra się skończyła :cry: ale na szczęście jest MAPOORO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 05 lis, 2007

Jeszcze pare takich postow i bede musial zmienic moje "haslo wyborcze" z" MAPOORO ... i jedziesz z glowa" na "MAPOORO i (coś tam, coś tam)" a Grzesiu bedzie musial wprowadzic grupe tematyczna od lat 18 - tu. No cóż, widze, że testy idą całą parą.

Awatar użytkownika
Blink!

Post autor: Blink! » wt 20 lis, 2007

Mapooro działa na .... kaca ;D

Tydzień temu byłem na ostrej imprezie w Lublinie (wiadomo na wschodzie pije się głębiej ;D)

Po głębszym piciu głębszy kac ...
Mapooro działa na głębszego wschodniego kaca - po godzinie od wstania zwiedzaliśmy piękny Lublin ;]
Blink lubi Quady!

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » wt 20 lis, 2007

Czesc Blink,

tak, to prawda! Alkohol "wypłukuje" magnez i potas a zatem podanie MAPOORO dosc szybko przywraca ich niedomiar. Oba te minerały zawiera MAPOORO w szybko wchłaniającej sie postaci. Jednak najlepszym sposobem na kaca jest dzień przed nim nie pić ale nie zawsze to możliwe...

Popieram POLARISA jest GUT!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niezbędnik quadowca”