Mam was serdecznie dość!!! :)

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mieszko123
Quad:: Suzuki KingQuad 700
Imię: Mieszko

Re: Mam was serdecznie dość!!! :)

Post autor: Mieszko123 » śr 09 cze, 2010

Ja ide na leśnika przy dobrych wiatrach ( Chłopaki nie wiem jeszcze gdzie i za ile lat ale gwaratuje ze bedzie to najbardziej odwiedzany przez Quady las ) :DD i jesli bym został zapytany o opinie na temat quadów przez takiego pana to poprostu stawiłbym się po środku bo trzeba znaleźć kompromis w tym szaleństwie choć nie ukrywam ze teraz jestem w 100% za argumentami Quadowców czyli mogłem powiedzieć "Naszymi" I wole Quadowanie niż piesze wycieczki i za kilka lat jak bede leśnikiem tez zamiast jezdzić autem bede jeździł prywatnym Grizzly i co wtedy powie PAN ANTYFAN kiedy las bedzie pod opieką jak on to widzi "Szalenców na Quadach" >>>Jak kocham quady mozecie sie przekonać wyżej<<< :D
Pozdrawiam, Mieszko!

Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu

Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"

Awatar użytkownika
Mieszko123
Quad:: Suzuki KingQuad 700
Imię: Mieszko

Re: Mam was serdecznie dość!!! :)

Post autor: Mieszko123 » sob 12 cze, 2010

OO i jeszcze na pożegnanie >>> Kto zabił małego misia w Tatrach ???? Quadowcy czy Turyści ??? Więc podtrzymuje swoją wczesniejszą wypowiedź niech najpierw pan zobaczy swoje grzechy i swoich kumpli a potem wjezdza na innych <<< Dziękuje i mam nadzieje ze pana zdanie się zmieni ...
Pozdrawiam, Mieszko!

Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu

Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”