Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Osobiście uważam, że to żaden przebieg.
W ekipie jest X8 z początku 2013 roku z przebiegiem blisko 6,5 tys. Pali na dotyk a zawias od nowości oryginalny
jest Renegade xxc 1000r był krótki XTP 1000 był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Ciekawe jak działają takie 2 amortyzatory w tandemie. Tak z ciekawości to po co koledze taki zestaw bo to typowe ustawienie do szybkosciówek gdzie jeden amortyzator nie wyrabia bo się gotuje. W jakimś konkretnym celu czy dla sprawdzenia możliwości zostało to tak zamontowane?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad
Ja jak miałem 500 to sprzedałem z przebiegiem jakoś 12 tyś jeden silnik jedna skrzynia nie nie robione w silniku oliwy trochę brał ale się na pocił ganiając renie .
był CF Moto 800
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
NIe jestem znawcą CF, ale to chyba zestaw nie od CF500? Pytam bo ciekawy jestem jak go to kosztowo wyszło, czy nie lepiej było kupić któryś z niższych modeli Elki i zamówić ustawienia pod siebie.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad
DKfan pisze:NIe jestem znawcą CF, ale to chyba zestaw nie od CF500? Pytam bo ciekawy jestem jak go to kosztowo wyszło, czy nie lepiej było kupić któryś z niższych modeli Elki i zamówić ustawienia pod siebie.
Nie to nie od cf 500.
Ile kosztowało nie wiem ale raczej nie o forsę tu chodziło
był CF Moto 800
Może kolega by coś o tym napisał an forum bo to ciekawa modyfikacja.
był CF Moto 800
to chyba nie są wielkie przebiegi zobaczcie na zagranicznych forach to po 15-20 tys mil i jeżdżą.
A mechanior mówił, że jak nie był (cf moto 500) mocno katowany i regularnie zmieniany olej to 60tys km nie powinno stanowić problemu.