Majówka 2007 na quadzie

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » wt 10 kwie, 2007

ps. Moja siostra jest od wielu lat instruktorem nurkowania w tym rejonie świata... Moge cie skierować w dobre ręce :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 10 kwie, 2007

:lol: hmmm motyf może wpadniemy w piątek trzynastego......moze być interesująco :wink:

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » pt 13 kwie, 2007

Co dwie głowy to nie jedna, a tym bardziej co cztery... :) I tylu nas dziś było na wieczornym spotkanku...

Spotkanie zaowocowało totalną zmianą trasy i po dogłębniejszych analizach i przemyśleniach wybraliśmy właściwy kierunek bardziej szczegółowo wyznaczając trasę.
Wyszliśmy z założenia, iż wyprawa ma mieć przede wszystkim znamiona spokojnej, wiosennej wędrówki w parze z otaczającą przyrodą ku uciesze wszystkich chętnych do udziału w wyprawie.
Odcinki dzienne zatem nie powinny przekroczyć 60 km - tak aby po kilku godzinach jazdy, spokojnie można bylo przygotować obozowisko i wieczorne biesiady, dobrze odespać noce i po porannym złożeniu obozowiska ruszyć w kolejny odcinek i poszukiwania jeszcze fajniejszego miejsca. Lajcik jaki sobie tylko można wymarzyć i do tego w terenie z doborowym towarzystwem :)

Zatem - wyruszamy 28.04. (sobota) ok. godz. 11.00 z Zielonki k/Warszawy w kierunku Wyszkowa do rzeki Bug, gdzie brzegiem lecimy w jej górę i na wysokości Sokołowa Podlaskiego planujemy drogę powrotną.
Cała trasa w arcy przepięknych terenach widokowych liczyć będzie ok. 260 km.
Planowany powrót do miejsca z którego ruszymy - w czwartek 03.05. w godzinach popołudniowych.

Pogoda jest głównym wyznacznikiem całego wyjazdu, zatem jeśli dopisze ruszają na 100% 2 quady z 4-ma osobami na pokładach. 6 kolejnych quadów wstępnie jest potwierdzonych.
Jak napisałem wcześniej - jeśli pogoda będzie super fajna to organizujemy noclegi w plenerze pod namiotami, jeśli będzie nieco gorsza-chłodniejsza aura ale bez deszczu - instalujemy sie na kwaterach, jeśli będzie deszcz to.... Nie będzie deszczu i basta! :D

Zainteresowanych proszę o info na PW.

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pt 13 kwie, 2007

przyjadę wam pomachać .............
po drodze możecie wpaść do mnie na działkę ( URLE ) bo tam jadę a 50 m od mojego płotu jest fajowa rzeczka z wodą do kolan i to prez parę kilometrów ....... polanka na namioty i garaż na min 10 gadów ,,,,,,

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 14 kwie, 2007

:D fajnie było was dziś zobaczyć chłopcy :mrgreen: ......
nadbużańskie łąki z setkami bocianów to widok niezapomniany :wink: co za kraj..........

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » ndz 15 kwie, 2007

:) normalnie byłem tam w ten weekend :wink: boskie tereny naprawdę .... było by lepiej niż mi się wczesniej wydawało
..jedżcie tam koniecznie :D

i jeszcze tereny między białymstokiem a hajnówką narewka tam taka piekna ...ten kraj ma olbrzymi potencjał quadzikowy..... rozmawiałem z osoba która zna leśniczych z tamtej okolicy i mówi że są bardzo przychylni......... może dlatego że przyjeżdża tam masa zagranicznych myśliwych na polowania czyli sa przyzwyczajeni do ruchu "błotno leśnego" :mrgreen:

MaciekP

Post autor: MaciekP » wt 17 kwie, 2007

Mialem powazna rozmowe z zona na termat tego wyjazdu...ale niestety nikt na 6 dni nie zaopiekuje sie dwojka małych dzieci (2 i 3.5)...a do tego ciagle niepewnosc czy przyjdzie dyfer do quada ( to juz 3.5 miesiaca!!!!)....moze sie okazdac, ze akurat dojdzie pod koniec przyszlego tygodnia.
Szkoda...fajna zabawa przechodzi mi koło nosa. :evil: :(

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » wt 17 kwie, 2007

MaciekP:
( to juz 3.5 miesiaca!!!!)
Naprawde współczuje, ja jak czekałem na głupie zębatki około 3 tygodni to myslałem że dostane kociokwiku :lol: a ty po trzech miechach... ehh to musi boleć :(
Ostatnio zmieniony śr 18 kwie, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » śr 18 kwie, 2007

....eee tam ja na klocki kiedyś prawie 3 miesiące czekałem ;-)

aleksz
Kontakt:

Post autor: aleksz » śr 18 kwie, 2007

Sory że tak późno ale na 50% będe... :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”