Lucky Star SP250-S
Co do wymiany oleju, to słyszałem, że bierze się pod uwagę przejechane godziny, a nie kilometry. Robiąc bączki, albo jakieś inne wariacje prawie w miejscu kilometry nabijają się bardzo wolno, a silnik pracuje. A z tych, wariatów nie robiłbym sobie nic. Bądzmy pobłażliwi wobec niewiedzy "fachowców". Wszystko trzeba "przepuścić" przez swój rozum.
Pozdrawiam Mikołaj
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
siema
Dzięki za rady tak właśnie miałem zamiar jechać na przegląd na 200 km. A tak przy okazji to jestem pod wrażeniem pracy jaką pan Andrzej G. wkłada w sprzedaż LS-a znalazłem serwis w Gorzowie i bardzo się z tego ciesze bo dla mnie to zawsze bliżej niż do Poznania A może na lato Szczecin?????????
Dzięki za rady tak właśnie miałem zamiar jechać na przegląd na 200 km. A tak przy okazji to jestem pod wrażeniem pracy jaką pan Andrzej G. wkłada w sprzedaż LS-a znalazłem serwis w Gorzowie i bardzo się z tego ciesze bo dla mnie to zawsze bliżej niż do Poznania A może na lato Szczecin?????????
... inne hobby to tylko wymówka :)
czesc dobra robote wykonuje pan Andrzej.Ja musialam dokupic do wypozyczalni cos nowego i kupilam az 3 LS.Ale maja tez fajnego nowego Blizzera 200 i Dinli dl450,tym ostatnim jezdzilam jest super jako quad sportowy ma moc 33,6 kw doskonale sie prowadzi i jest z homologacja .A szczecin to na drugim koncu Polski odemnie,ale moze kiedys .Pozdrowienia
dorota
pilnie sledze ten temat i coraz bardziej przekonuje sie do zakupu tego modelu,mrew napisał: ...
Teraz szykuje sie maly tjuning - 3 srubki z pokrywy puszki wydechu i wybebeszamy. Podobno cos daje. ....
wiec jak bedziesz rasował luckiego to daj znac na forum czy sa jakies wymierne efekty
Oraz interesuje mnie jak wyglada rynek gadzetów tuningowych do LSa, jast wogóle takowy ?
Ostatnio zmieniony ndz 06 maja, 2007 przez Ralfii_VR, łącznie zmieniany 1 raz.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Majówka
Cześć
Chciałbym się podzielić z Wami moimi pierwszymi jazdami na LS-ie Oto kilka fotek
Chciałbym się podzielić z Wami moimi pierwszymi jazdami na LS-ie Oto kilka fotek
- Załączniki
-
- Wszystko co dobre to się szybko kończy i czas do domu
- (6) powrót.JPG (100.23 KiB) Przejrzano 2884 razy
-
- Jak pojechałem to wróciłem po 3 godzinach super było
- (5)Start jazdy.JPG (92.75 KiB) Przejrzano 2881 razy
-
- No to jedziemy za płot
- (4)przygotowanie do dalszej jazdy.JPG (86.6 KiB) Przejrzano 2877 razy
-
- drugie kółko pierwszej jazdy
- (3)2 jazda.JPG (96.61 KiB) Przejrzano 2874 razy
-
- Piersze jazdy
- (2)1 jazda.JPG (90.95 KiB) Przejrzano 2880 razy
-
- Czas spakować sprzęt
- (1)podwórko pakowanie.JPG (31.86 KiB) Przejrzano 2884 razy
- domin11
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Siema
Sprawa jest taka. Mój LS-ik Na zimno popiskuje, już nawet ciągle, mam wrażenie że to ze skrzyni biegów. Jak się rozgrzeje to jest super Ale dzisiaj tak na wpół ciepłym silniku podczas ruszania z miejsca doszedł mnie odgłos jakby pisku tylko wyższego tonu. To co mi podpowiada moja intuicja to slizganie się paska jakiegoś, jak jakiś tam jest ???? No bo co ze skrzyni może tak specyficznie popiskiwać Gdzieś tam z kąs tam doszły mnie słuchy że w bazstopniowej skrzyni jest coś takiego jak "pasek przekładniowy" który może własnie piskać . Czy ktoś wie coś na ten temat ????? Jeżeli tak to naciąga się to jakoś czy trzeba odrazu wymienić ?????
Sprawa jest taka. Mój LS-ik Na zimno popiskuje, już nawet ciągle, mam wrażenie że to ze skrzyni biegów. Jak się rozgrzeje to jest super Ale dzisiaj tak na wpół ciepłym silniku podczas ruszania z miejsca doszedł mnie odgłos jakby pisku tylko wyższego tonu. To co mi podpowiada moja intuicja to slizganie się paska jakiegoś, jak jakiś tam jest ???? No bo co ze skrzyni może tak specyficznie popiskiwać Gdzieś tam z kąs tam doszły mnie słuchy że w bazstopniowej skrzyni jest coś takiego jak "pasek przekładniowy" który może własnie piskać . Czy ktoś wie coś na ten temat ????? Jeżeli tak to naciąga się to jakoś czy trzeba odrazu wymienić ?????
... inne hobby to tylko wymówka :)