Lucky Star SP250-S
-
- Kontakt:
no ja zrobiłem 600 km i rozpadła sie przekładnia / i to nietylko mi trzech moich kolegów ma ten sam problem/ po naprawie dostalismy dobrą rade zeby nieskakac !!!!!
Takze mam sprzęt do jazdy po piwko do sklepu który jest zresztą do sprzedania takze polecam mój
Takze mam sprzęt do jazdy po piwko do sklepu który jest zresztą do sprzedania takze polecam mój
Dzień bez jazdy na quadzie to : Dzień stracony
-
- Kontakt:
a tu znajdziecie co zrobic zeby tylny plastik był elastyczny
http://q3m.proste.pl/forum/viewtopic.ph ... c&start=30
http://q3m.proste.pl/forum/viewtopic.ph ... c&start=30
-
- Kontakt:
jak sie tu niezrazic do sprzętu jak wiecej stoi niz jezdzi /a uszczelka pod głowicą to juz standart /zadlow:
Ty się nie zrażaj. ZMIEŃ SERWIS My tak lataliśmy naszymi że się wahacze łamały a nie padała przekładnia.
Ostatnio zmieniony śr 19 mar, 2008 przez lisek_rolnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownik
Jezdze LS-em 250 juz od kilku tygodni. Przesiadlem sie z Yamahy i jestem pozytywnie zaskoczony, quad swietnie sie prowadzi, po odblokowaniu ma ladne odejscie. Kupowalem go z mysla o handlu, a jednak powaznie zastanawiam sie nad zostawieniem go sobie, bo za kwote 10000 zl nic lepszego nie kupie, nawet japonczyka...
jaqal
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
napisz do dealera polarisa z bodajze lublina, nie pamietam jego nicku. oferowal ostatnio za 7450 LS 250 , ale nie wiem czy byl nowy - raczej nie
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
no narazie robi wrazenie tylko dale strasznie cięzkijuliusz_cezar
Zobaczymy co potrafi 450 w/g opisu technicznego ok. ale w te 52KM trochę nie wierzę zobaczymy w czerwcubartek eg6
mam juz zrobione 500km i musze przyznac ze sprzet jest naprawde dobry moj LS to 300setka ale troche jednak w nim brakuje mocy
Ostatnio zmieniony czw 20 mar, 2008 przez lisek_rolnik, łącznie zmieniany 1 raz.