Witam,
Czy ktoś z Was posiada lucky stara 450s? Jeśli tak proszę o cenne wskazówki. Sam niedawno nabyłem drogą kupna to tajwańskie coś gdyż na japończyka mnie nie stać. Sprzedawca mówił, że po zdjęciu blokady będzie miał moc 52KM. Rzeczywiście na początku wydawał mi się szybki (wcześniej jeździłem tylko automatami 250). Teraz wydaje mi się, że może mieć około 40KM. Jakie osiągi powinien mieć ten quad? Jakie przyspieszenia? Mój ma opony na szuter, po asfalcie jechałem nim najwięcęj 103km/h. Ważę 93kg.
LUCKY STAR 450S
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: LUCKY STAR 450S
Jechać powinien130km/h. Mniej więcej.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Re: LUCKY STAR 450S
Miał grzebane w gaźniku - oryginalny kruciec podobno się szybko sypał więc panowie sprzedawco-serwisanci wstawili mi taki, który miał wytrzymać dłużej. Może to ma wpływ na osiągi. Jak z regulacją zawieszenia - ma amortyzatory gazowe z możliwością regulacji twardości, dodatkowo można regulować twardość sprężyn. Rozumiem, że na asfalt ma być na twardo, w teren raczej miękko. Aha - docierałem go raczej na ostro. Ten silnik to chyba nie oryginał od suzuki ale na licencji. Czy gdzieś w okolicach warszawy są jakieś ustawki? Jest zarejestrowany ale ma przelotowy, sportowy tłumik i boję się, że mogą mi zabrać dowód.