LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to wygospodaruję wolne w niedzielę. Może ma ktoś ochotę śmignąć nad to morze co to było przełożone ostatnio.... bo to chyba już najwyższa pora by nasz poczciwy Bałtyk w końcu nawiedziła 85 konna żółto-czarna bestia
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
To zamówię ze trzy paski na drogę hihihi
Dla mnie weż dwa tez jadę
Tede nie bądź taki hej do przodu. Lepiej weź linkę holowniczą. Za 800-ką polary już jeździły jak nigdy wcześniej, więc za tysiączkiem dopiero gratka Ci się trafi
Moim skromnym zdaniem żeby rozwiać wszelkie watpliwości nie licząc umiejętności trzeba wyjść ze wzoru
(MJ+MM)/KM=?
masa jeźdzca +masa maszyny dzielimy na power i wyjdzie nam wynik czy mocy nam wystarczy
(MJ+MM)/KM=?
masa jeźdzca +masa maszyny dzielimy na power i wyjdzie nam wynik czy mocy nam wystarczy
izomoto
Miałem przyjemności pojeździć potwór ,cieżko go ujaźmić,gratuluje maszyny
Brykałem brykałem, i owszem wolałbym jednak na pierszym kluczyku, a wogóle to bym wolał osobiście na niej na N-ce pojeździć, przy wyłączonym silniku bezpieczniej . OPANOWĆ TO TO.................. a lepiej nie komentować
p.s
Bym zapomniał jeden moim zdaniem minus nowej Reni, chlodnica, kolegom z can-am chyba kierunek motażu się pomylił jest ustawiona pod kątem lekko pochylonym, ale chyba nie w tym kierunku co trzeba jak błoto przyjdzie mogiła
kwietnik będzie można założyć.
p.s
Bym zapomniał jeden moim zdaniem minus nowej Reni, chlodnica, kolegom z can-am chyba kierunek motażu się pomylił jest ustawiona pod kątem lekko pochylonym, ale chyba nie w tym kierunku co trzeba jak błoto przyjdzie mogiła
kwietnik będzie można założyć.
izomoto
Dzięki Paweł za pokazanie fajnego i szybkiego terenu ,szkoda tylko że mamy po jednym kluczyku, a Piroman ma dwa w tym jeden czarodziejski.