LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Ja chętnie, ale nie rano.
Mam występ syna w szkole z rańca.
12 - 14 ok.
Mam występ syna w szkole z rańca.
12 - 14 ok.
A oto moje trofeum z północ-południe całe 15 cm wyjęte z opony i to jakiś historyczny szacuje na ok 50-70 lat masakra
ps Krzychu Szkoda że nie dałeś znać tel też o tym myślałem żeby się wybrać na MT do Drawska a tak wybrałem się na MT ale na targi moto show oko pocieszyć
ps Krzychu Szkoda że nie dałeś znać tel też o tym myślałem żeby się wybrać na MT do Drawska a tak wybrałem się na MT ale na targi moto show oko pocieszyć
izomoto
przypominam ,że niedługo odbędzie się SAHARA -27,28.05.2011 - Lubsko k/ Z. Góry
info otrzymane od Procy
"W piątek o 18 ej PROLOG - odcinek specjalny, a na nim kilka pieczątek - oczywiście na czas. Wynik nie liczy się do generalki.
o 20,30-NOCKA - odcinek dł.ok.20km. z pieczątkami, który robimy na czas-max.4 godziny.-coś na ząb z grilla i lulu
w sobotę o 7,30-śniadanko
o 8,30-start do etapu dziennego-pętla ok.60km a na niej całe mnóstwo pieczątek. Na tym etapie czas nie będzie
liczony, tylko ilość pieczątek w limicie czasu-8 godzin.
od 16,00-obiad i swojskie specjały, a gdy podliczymy wyniki, to udekorujemy uczestników medalami i wręczymy
puchary zwycięzcom, po czym czas integracji c.d.
w niedzielę rano, ale nie tak całkiem rano,możemy zrobić H-2 dla quadów i H-2 dla aut4x4 na pętli z prologu za symboliczne
wpisowe gdzie pula była by przeznaczona dla zwycięzców. Co Wy na to???
Wpisowe na SAHARĘ to 450 dla aut i 400 dla quadów. W zamian-status uczestnika, wyżywienie i spanie, ogrodzony parking
i pole biwakowe-strzeżone, ciepła woda,prysznice i toalety.(koszulki i naklejki oczywiście też)
Chętnych przed zapisem proszę o kontakt telefoniczny-602 692 186
Pozdro od Orgów...
info otrzymane od Procy
"W piątek o 18 ej PROLOG - odcinek specjalny, a na nim kilka pieczątek - oczywiście na czas. Wynik nie liczy się do generalki.
o 20,30-NOCKA - odcinek dł.ok.20km. z pieczątkami, który robimy na czas-max.4 godziny.-coś na ząb z grilla i lulu
w sobotę o 7,30-śniadanko
o 8,30-start do etapu dziennego-pętla ok.60km a na niej całe mnóstwo pieczątek. Na tym etapie czas nie będzie
liczony, tylko ilość pieczątek w limicie czasu-8 godzin.
od 16,00-obiad i swojskie specjały, a gdy podliczymy wyniki, to udekorujemy uczestników medalami i wręczymy
puchary zwycięzcom, po czym czas integracji c.d.
w niedzielę rano, ale nie tak całkiem rano,możemy zrobić H-2 dla quadów i H-2 dla aut4x4 na pętli z prologu za symboliczne
wpisowe gdzie pula była by przeznaczona dla zwycięzców. Co Wy na to???
Wpisowe na SAHARĘ to 450 dla aut i 400 dla quadów. W zamian-status uczestnika, wyżywienie i spanie, ogrodzony parking
i pole biwakowe-strzeżone, ciepła woda,prysznice i toalety.(koszulki i naklejki oczywiście też)
Chętnych przed zapisem proszę o kontakt telefoniczny-602 692 186
Pozdro od Orgów...
...dzień dobry...
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: SUZI 750
panowie 5-06-2011 w Chojnie jest lajtowy rajdzik .dość blisko, miła atmosfera ,dużo błota. jak ktoś chętny to się organizujcie . ja Domin i Mariusz lecimy.
więcej na www.4x4chojna.pl
więcej na www.4x4chojna.pl
Wróciliśmy z Grecji, z przedłużonego weekendu majowego - ja, Ramik i Paweł s. Było meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega. Ekipa zgrała „od pierwszego wejrzenia” zapewniając niezapomniane wrażenia. Piękne tereny, niesamowity odcinek Akropolis Rally zrobiony „na rajdowo”, Olimp, zakwaterowanie w Paralii u przemiłych i bardzo gościnnych Greków mówiących czystą polszczyzną ( hotel Rea – pozdrowienia dla Christosa i jego żony ) , fajne tawerny z pysznym jedzonkiem, litry cipuro i rwąca rzeczka na końcu. Masakra. Tak właśnie powinny wyglądać turystyki. Ogólnie piękny kraj, fajni i przyjaźni quadom ludzie – samą Grecję „pozaturystyczną” gorąco polecam, w przeciwieństwie do organizatora naszej wyprawy.
Dziękuję za wspólną przygodę świetnym kompanom - dwóm "naszym" Pawłom, a także poznanym na tej imprezie – Mariuszowi i Maćkowi, Andrzejowi i Adamowi, Tomkowi i Darkowi.
Dziękuję za wspólną przygodę świetnym kompanom - dwóm "naszym" Pawłom, a także poznanym na tej imprezie – Mariuszowi i Maćkowi, Andrzejowi i Adamowi, Tomkowi i Darkowi.