LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Ufff, doleczyłem i ja, lekko nie było...tede74 pisze:Paweł, u nas wszyscy dzisiaj kaca leczą . Ps. Pozdrowienia dla Prezesa Z...
to może mała ustawka z pługami, bo drogowców zima zaskoczyła
A kto nie ma pługu, bo go jak drogowców śnieg w grudniu zaskoczył niech bierze łopatę, bo lekko ( i ciepło) nie będzie. Tym razem dla odmiany proponuję niedzielę, 9.00, u mnie. Trochę po śniegu, trochę po lodzie (może jakąś jazdę figurową się zmontuje) zobaczymy co z tego wyjdzie Zapowiada się też kilku kolesi z Polic...Ramik pisze:to może mała ustawka z pługami, bo drogowców zima zaskoczyła
- RobMaximus
- Kontakt:
No to będzie zabawa ja niestety znowu odpadam! Tym razem muszę jechać do Bydgoszczy!! Sorry!!
Gtell dzwonił, że razem z Ramikiem zmieniają kwalifikację jutrzejszego wypadu na "kulig familijny", pewnie z ogniskiem. I godzinę, na 10.00. Pzdr
Gtell, Ramik, może jakaś relacja (najlepiej foto) z dzisiaj? Rzekomo gruuuuubo było , więc niech ci co nie byli (w tym i ja ) mają czego żałować.
dzisiejszy dzionek zarezerwowany tylko dla twardzieli. Godzinna walka z ogniskiem, niską temperaturą i o dziwo z błotem. Tak to nie żart, znaleźliśmy kawał dobrego błocka, na którym byśmy poleglii - Ja i Domin.
izomoto
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Szkoda że w ferworze walki z ogniskiem (rozpalic na śniegu mokrym drzewem i czteroma litrami wachy ) nie pstrykneliśmy fotek rodzinnych kuligów. Jeszcze jedno troche widoczne na drugim i trzecim zdjęciu widok tak białego lasu i troche poupalanie w nim..... bezcenne
... inne hobby to tylko wymówka :)