LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Jeszcze kilka fotek z poligonu...
PS. Dla tych, którzy weszli od razu na tą stronę - na poprzedniej stronie czyli 106 pierwsza część zdjęć i krótki opis w poprzednim moim poście
PS. Dla tych, którzy weszli od razu na tą stronę - na poprzedniej stronie czyli 106 pierwsza część zdjęć i krótki opis w poprzednim moim poście
- Załączniki
Ostatnio zmieniony pn 03 maja, 2010 przez Piroman, łącznie zmieniany 2 razy.
DSC00526r.jpg [ 171.01 KiB | na tej focie niepokoi mnie ten mój wyraz twarzy
izomoto
Zważywszy na to, że stoisz do kolan w... delikatnie mówiąc cuchnącym bagnie, to też mnie niepokoi
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Dla mnie majówka była wyjeździłem się na maxa i zwiedziłem miejsca które od dłuższego czasu chodziły mi po głowie. W międzyczasie znalazłem zdjęcia z Chojny :
P.S. Co z tą połamaną bąbą
P.S. Co z tą połamaną bąbą
... inne hobby to tylko wymówka :)
Piroman a bunkier 7 piętrowy pod ziemią to zwiedziłeś?? te ala atomowe to pikuś w porównaniu z tamtym.
Uuu, takiego nie znaleźliśmy, choć i z tymi 4 metrowymi prawie był problem, bo jeden z chłopaków mało nie spadł po ciemku.PIOTR_15 pisze:Piroman a bunkier 7 piętrowy pod ziemią to zwiedziłeś?? te ala atomowe to pikuś w porównaniu z tamtym.
do tamtego wjeżdżasz quadem i po nim pomykasz, jest w środku dość spory.
fanie foteczki i widze że wast trochę było. Piotr trzeba będzie się tam wybrac z chłopakami i im trochę ciekawego terenu pokazać.
Gada poszerzyłem, dzisiaj trochę testowałem nie ta maszyna myślałem że te 8 cm do zbyt dużo a jednak .
Plastiki pospawane bomba wygląda teraz jak Miki Rurke z Zapaśnika albo Sin City. Ma pazura
Plastiki pospawane bomba wygląda teraz jak Miki Rurke z Zapaśnika albo Sin City. Ma pazura
izomoto
Kto z Was jest chętny na spotkanie z Albertem Gryszczukiem - organizatorem wyjazdu RMF Marocco Chalange.Proszę o info bezpośrednio do mnie kto chce pogadać na żywo jak się przygotować i co zabrać na tego typu wyjazd.Może są osoby, które myślą ale mają jeszcze jakieś wątpliwości.Po szybkiej rozmówce z Homarkiem miejscem spotkania będzie zajazd pod Kogutem w "Homarkowie" . czas mamy do początku czerwca....Sprawę traktujcie jako pilną bo zegar tyka a miejsc mamy tylko 2 jeszcze
Pozdrawiam Shogun :mrgreen:
Ronin i Shogun jedzie :twisted:
Termin rajdu 15.10.2010-24.10.2010
http://dakar.webd.pl/
Pozdrawiam Shogun :mrgreen:
Ronin i Shogun jedzie :twisted:
Termin rajdu 15.10.2010-24.10.2010
http://dakar.webd.pl/