Tego g....? Nie żartujPiroman pisze:
Pawłowi sprzętu
LUCKY ATV TEAM
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
Ja Ciebie rozumieć, co Ty opowiadaćtede74 pisze:Tego g....? Nie żartujPiroman pisze:
Pawłowi sprzętu
tomek pisz dosłownie bo niewiem co masz na myśli gratulacje genialna gadzinatede74 pisze:Tego g....? Nie żartujPiroman pisze:
Pawłowi sprzętu
majstersztyk chociaż to przez ,,m,, geniusz wśród quadów guru inżynieri jeżeli to wszystko miałeś na myśli pisząc g..... to nie przesadzaj bo mi łzy wzruszenia popłyną.
izomoto
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
No właśnie to miałem na myśliPaweł s pisze: tomek pisz dosłownie bo niewiem co masz na myśli gratulacje genialna gadzina
majstersztyk chociaż to przez ,,m,, geniusz wśród quadów guru inżynieri jeżeli to wszystko miałeś na myśli pisząc g..... to nie przesadzaj bo mi łzy wzruszenia popłyną.
Ps. A ty dzisiaj nie jeździsz z chłopakami?
dzisiaj nie, bo brykałem wczoraj z dominem na pierwszy raz po przerwie dwa dzionki to zbyt sporo
izomoto
Paweł s twardym trza byc, a nie mientkim...
A co do dzisiejszego śmiganka to było: zimno, mokro i zaje....
A oto
A co do dzisiejszego śmiganka to było: zimno, mokro i zaje....
A oto
po fotach widzę że wypad cudo ekipa liczna. Za tydzień widzę tem. 10 st c. pisze się z góry na brykanie .
izomoto
Za tydzień ja i Ramik odpadamy niestety. Jedziemy na GER2010.
exstra wypad przeglądałem strone tego wypadu super!!! chętnie bym się zabrał ale robota mnie uziemnia. To panowie powodzonka i do zobaczyska .Piroman pisze:Za tydzień ja i Ramik odpadamy niestety. Jedziemy na GER2010.
izomoto
duecikowi P&P (Piroman & Paweł) gratuluję świetnego startu i rewelacyjnej zabawy w Żaganiu!!
Do zobaczenia chłopaki w terenie.
Piroman, czy RMF rozliczył się z Tobą z sponsoring? :D
Do zobaczenia chłopaki w terenie.
Piroman, czy RMF rozliczył się z Tobą z sponsoring? :D