LUCKY ATV TEAM
Witam Kolegów! Dawno się nie odzywałem bo nie mam praktycznie czasu na ustawkę, fakt czasami wyskoczę z P15 lub chłopakami za Złocieńca na mały wypad na poligon, by przepalić maszynkę. Kogut machnąłeś już 2200kM? na to latasz trochę, mi już 3600 pykło i nie wiem kiedy. TEDE puść esemeska jak będziecie w mojej okolicy. Ja 28 jade na urlop ale po 13tym będę na miejscu. Pozdrawiam Wszystkich!
Ciągła walka z wiatrakami!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Wbrew pozorom damski quad i XP to chyba idealne połączenie skoro macie II miejsce.
Fakt faktem trochę z tym podliczeniem pkt był problem bo "podobno" pieczątki zebrane podwójnie miały się nie liczyć no ale trudno...
Nikt raczej w takiej smutnej atmosferze nie będzie zgłaszać protestów czy czegokolwiek
Fakt faktem trochę z tym podliczeniem pkt był problem bo "podobno" pieczątki zebrane podwójnie miały się nie liczyć no ale trudno...
Nikt raczej w takiej smutnej atmosferze nie będzie zgłaszać protestów czy czegokolwiek
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!