Lubin okolice (dolnośląskie)
Re: Lubin okolice (dolnośląskie)
Witam jestem z Brzegu Dolnego zapraszam na pośmiganie, oraz też jestę chętny posmigać. Latam co weekend w niedziele więc zapraszam wszystkich chętnych:)
Pozdrawiam Kamil
Pozdrawiam Kamil
-
- Quad:: Bombardier outlander 800
- Imię: Grzegorz
Zapraszam wszystkich na imprezę na zakończenie sezonu którą koledzy organizują na terenie poligonu we Wrocławiu . Impreza będzie w formie rajdu przeprawowego .
Data : 01-12-2012
Nie ma wpisowego ---natomiast pucharki i nagrody będą
W planach jest trasa do przejechania dla wszystkich z dodatkowymi odcinkami specjalnymi na które wjazd jest nieobowiązkowy ale dodatkowo punktowany .
Zapraszam wszystkich chętnych .
Zapisy email : grzegorzewski@vp.pl lub tel 537455800
Biuro rajdu czynne od 8.00
Planujemy start na trasę około gopdz 10.00
Data : 01-12-2012
Nie ma wpisowego ---natomiast pucharki i nagrody będą
W planach jest trasa do przejechania dla wszystkich z dodatkowymi odcinkami specjalnymi na które wjazd jest nieobowiązkowy ale dodatkowo punktowany .
Zapraszam wszystkich chętnych .
Zapisy email : grzegorzewski@vp.pl lub tel 537455800
Biuro rajdu czynne od 8.00
Planujemy start na trasę około gopdz 10.00
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
Na horyzoncie weekend więc może ma ktoś ochotę pośmigać .....
Póki co, ciągnąć sprzętu na przyczepce nie mogę, ale niebawem się to zmieni.... więc na razie proponuję START gdzieś w okolicy. Pozdrawiam Krzysiek
Póki co, ciągnąć sprzętu na przyczepce nie mogę, ale niebawem się to zmieni.... więc na razie proponuję START gdzieś w okolicy. Pozdrawiam Krzysiek
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Pozdrawiam wszystkich z Legnicy.
Krzysiek zdaje się, że w rozmawialiśmy przez telefon. Ostatnio mamy same wyjazdy gościnne na przyczepach a na miejscu posucha.
W ramach nowej ery na forum Quadzika postaram się coś zorganizować w Legnicy. Tak aby wszyscy wokoło komina, skupieni wokół Quadzika mogli się dobrze poznać.
Napisz proszę czy macie może garmina bo może zrobimy coś ciekawego ?
Krzysiek zdaje się, że w rozmawialiśmy przez telefon. Ostatnio mamy same wyjazdy gościnne na przyczepach a na miejscu posucha.
W ramach nowej ery na forum Quadzika postaram się coś zorganizować w Legnicy. Tak aby wszyscy wokoło komina, skupieni wokół Quadzika mogli się dobrze poznać.
Napisz proszę czy macie może garmina bo może zrobimy coś ciekawego ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
Cześć Daniel... dokładnie rozmawialiśmy jakiś czas temu więc czas poznać wasz SQUAD w realu
Fajnie jak pomyślisz o zorganizowaniu ustawki w terenie.
Za niedługo będę dysponował przyczepką - to dalszy wypad stanie się faktem, a póki co kręcę się po okolicach, więc jak latacie w weekendy i nie ciągniecie sprzętu to się piszę . Może jakiś wypad w okolice Bolkowa, Jeleniej Góry lub nad Odrę, zresztą znacie pewnie tych terenów od groma... powinno być fajnie.
W moich okolicach na razie tylko z sąsiadem lub sam bo jakoś ciężko o ekipę .
Co do Garmina to nie mam, ale zawsze można kupić.
Ostatnio spotkałem Waszego kolegę Adama lata na Terralander 800 jak szykował się do wyprawy, więc trochę pozazdrościłem waszych wypadów
Pozdrawiam i do zobaczenia
Krzysiek
Fajnie jak pomyślisz o zorganizowaniu ustawki w terenie.
Za niedługo będę dysponował przyczepką - to dalszy wypad stanie się faktem, a póki co kręcę się po okolicach, więc jak latacie w weekendy i nie ciągniecie sprzętu to się piszę . Może jakiś wypad w okolice Bolkowa, Jeleniej Góry lub nad Odrę, zresztą znacie pewnie tych terenów od groma... powinno być fajnie.
W moich okolicach na razie tylko z sąsiadem lub sam bo jakoś ciężko o ekipę .
Co do Garmina to nie mam, ale zawsze można kupić.
Ostatnio spotkałem Waszego kolegę Adama lata na Terralander 800 jak szykował się do wyprawy, więc trochę pozazdrościłem waszych wypadów
Pozdrawiam i do zobaczenia
Krzysiek
jakbyście coś planowali w okolicach legnicy, bądź gdzie kolwiek indziej dajcie znać, ja ze swoimi kolegami też chętnie bym dołączył...garminka posiadamy, dość przestarzałego bo 176c ale puki co działa...z kolei by w najbliższą niedziele atakujemy tor dzikowiec...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Kuba a skąd Ty ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
a ja jestem z miejscowości kostomłoty, lokalizacja raczej wszystkim znana bo się w tym miejscu krzyżuje wiele dróg mamy tu bardzo przyjazną grupke quadowiczów wyposażonych zarówno w sprzęty przeprawowe jak i lawety także jesli będziecie coś planować bardzo chętnie dołączymy, puki co planujemy na niedziele wyjazd do nowej rudy na tor chyba że macie jakieś ciekawsze propozycje
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Niedzielę spędzamy w Żaganiu ale jedziemy na zaproszenie Żagań squad, to oni organizują ustwkę
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
ciekawe czy ekipa z żagania jest gościnna...