LS250-300 Dylemat
LS250-300 Dylemat
Cześć nigdy nie jeżdziłem na LS i mam obawy że będzie za słaby jak na zwykłe podjazdy czy las. Chciałem full crossa ale wkład finansowy co sezon mnie przerasta, więc zdecydowałem się na quada.
CZy moc w 250 lub 300 będzie wystarczająca dla 19 latka który miał styczność z quadami i lubi sobie "nacisnąć"?
Niestety finanse to max 7 tyś i nic więcej... może w przyszłości coś droższego.
Proszę o profesjonalne porady i info, z uwagi tego że nie jestem kolejnym dzieckiem z marzeniami bez kasy Nie chcę po prostu "wtopić"
Dzięki!
CZy moc w 250 lub 300 będzie wystarczająca dla 19 latka który miał styczność z quadami i lubi sobie "nacisnąć"?
Niestety finanse to max 7 tyś i nic więcej... może w przyszłości coś droższego.
Proszę o profesjonalne porady i info, z uwagi tego że nie jestem kolejnym dzieckiem z marzeniami bez kasy Nie chcę po prostu "wtopić"
Dzięki!
-
- Quad:: Nic
- Imię: Andrzej
Re: LS250-300 Dylemat
Powinien Być Dobry
Spodziewałem się bardziej wyczrpującej odpowiedzi z strony forumowiczów i użytkowników LS'a
kup LS'a może być spoko 250 bo nie ma żadnej różnicy pomiędzy a wiem co mówię bo miałem 250 a jeździłem 300. Warzę ponad 100 kg i nie zdarzyło się że nie mogłem podjechać pod górkę czy inne tego typu problemy. Quad ma reduktor co jest olbrzymia zaletą. Dzięki temu przy trudnym terenie dasz sobie spokojnie radę. Oczywiście chcę podkreślić że nie mówimy tu o terenie 4x4.
Quad bez problemu robi bączki i wchodzi ślizgiem w zakręty.
Ja bym brał.
Często sa problemy ze skrzynią i wymaga ciągłej regulacji obrotów aby płynnie biegi wchodziły ale to chyba jedyny mankament tych quadów.
Quad bez problemu robi bączki i wchodzi ślizgiem w zakręty.
Ja bym brał.
Często sa problemy ze skrzynią i wymaga ciągłej regulacji obrotów aby płynnie biegi wchodziły ale to chyba jedyny mankament tych quadów.
Znajdź wypożyczalne z LS-ami, wydaj stówkę, i sprawdz czy to dobry wybór dla 19-latka który miał styczność z quadami i lubi sobie "nacisnąć"?
Dzięki bardzo.
Mam już sporo kaski więc przygotowuję się do kupna i roglądam się za jak najlepszym egzemplarzem.
Kupuję quada po raz pierwszy DO SIEBIE, i chcę kupić w jak najlepszym stanie.
Na co mam zwrócić uwagę przy oględzinach Ls'a, typowego ls'a, bo każdy quad ma swój słaby punkt. Jakieś szczególne uwagi? Czego się trzymać i na co uważać!?
Dzięki!
Mam już sporo kaski więc przygotowuję się do kupna i roglądam się za jak najlepszym egzemplarzem.
Kupuję quada po raz pierwszy DO SIEBIE, i chcę kupić w jak najlepszym stanie.
Na co mam zwrócić uwagę przy oględzinach Ls'a, typowego ls'a, bo każdy quad ma swój słaby punkt. Jakieś szczególne uwagi? Czego się trzymać i na co uważać!?
Dzięki!
-
- Quad:: ls 300
- Imię: Marcin
smiało k=maszyna jest dosyć mocna ((;