W lipcowym motocyklu, w dziale DIRT ZONE znalazłem kilka artykułów godnych wzmianki (oczywiście o tematyce quadowej). Znalazłem tak króciutki artykuł o Croatia Trophy 2007, w którym opisali tą całą sytuację z protestem złożonym na Polaka i zakończenie tego całego smutnego nieporozumienia.
Godny wspomnienia jest również artykuł o Yamaszce YFM 250 R. Jest dość obszerny i zawiera sporo zdjęć.
Znalazł się również artykuł o Hondzie TRX 420. Przedstawiono tu po krótce zalety i wady tego quada.
Następny arykuł o tytule "Pojedynek quadowych gigantów" był porównaniem Hondy Rincorn 680 i Yamahy Grizzly 700.
Opisane zostały również: Can-am Outalnder Max 400 (coś dla BadAmstaff'a ), Yamaha Grizzly 450 i BRP DS 250 (cholira wie, co to jest ).
Zwolennicy sportowych enduro także znajdą coś dla siebie.
Zapraszam do lektury
Lipcowy MOTOCYKL
Lipcowy MOTOCYKL
Pozdrawiam Mikołaj
- BadAmstaff
- Kontakt:
Hehe czytałem czytałem...
Rzeczywiście rzeczywiście cos dla mnie chociaz lepiej by zrobili jka by opisali BRP Renegade 800 i go przetestowali bo na 400 sie lipnie jexdzi chociaz nawet i ona daje po garach
Rzeczywiście rzeczywiście cos dla mnie chociaz lepiej by zrobili jka by opisali BRP Renegade 800 i go przetestowali bo na 400 sie lipnie jexdzi chociaz nawet i ona daje po garach
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800