Kymco maxxer 250 problem z modułem zapłonowym
Kymco maxxer 250 problem z modułem zapłonowym
Witam
mam problem z kymco maxxer 250 a dokładnie chodzi moduł zapłony nigdzie nie mogę go dostać. Moduł ma dwa wejścia jeden dwubolcowy drugie wejscie 6bolcowe, jeśli można proszę o stronę gdzie mogę dostać taki moduł. I jeszcze jedno pytanie dla fachowców wie ktoś może czy Kymco maxxer 250 ma blokady(vmax 80km/h)
mam problem z kymco maxxer 250 a dokładnie chodzi moduł zapłony nigdzie nie mogę go dostać. Moduł ma dwa wejścia jeden dwubolcowy drugie wejscie 6bolcowe, jeśli można proszę o stronę gdzie mogę dostać taki moduł. I jeszcze jedno pytanie dla fachowców wie ktoś może czy Kymco maxxer 250 ma blokady(vmax 80km/h)
Re: Kymco maxxer 250 problem
Witam
to jest te zdjęcie tego modułu szukam identycznego lecz nie mogę znaleźć. Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam Kario1993
to jest te zdjęcie tego modułu szukam identycznego lecz nie mogę znaleźć. Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam Kario1993
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
O ile dobrze kojarzę Bashan ma identyczny.
Zerknij.
Jak chcesz go kupić to PW.
Zerknij.
Jak chcesz go kupić to PW.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Witam
niestety bashan ma tez 2 kostki ale w jednej są 4 piny(ja mam 6) a w drugiej 2(tak jak w moim). Jesli masz dojscie do takiego modułu to daj znac z góry dzieki.
niestety bashan ma tez 2 kostki ale w jednej są 4 piny(ja mam 6) a w drugiej 2(tak jak w moim). Jesli masz dojscie do takiego modułu to daj znac z góry dzieki.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Póki co quadowa emeryturka :)
Re: Kymco maxxer 250 problem z modułem zapłonowym
witam
no szukałem tam i nic , próbowałem tez znaleźć jakikolwiek numer na tym module ale niestety nie ma czyli jakaś podróba.Jeśli ktoś z was znalazłby taki rzadko spotykany moduł prosiłbym o kontakt.Pozdrawiam kario1993
no szukałem tam i nic , próbowałem tez znaleźć jakikolwiek numer na tym module ale niestety nie ma czyli jakaś podróba.Jeśli ktoś z was znalazłby taki rzadko spotykany moduł prosiłbym o kontakt.Pozdrawiam kario1993
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
W poniedziałek zadzwoń do firmy Motor-Land w Warszawie, na pewno Ci pomogą. Są importerem quadów Kymco.
>> http://www.motor-land.com.pl <<
>> http://www.motor-land.com.pl <<
Póki co quadowa emeryturka :)
ok dzięki!
tematu jeszcze nie zamykam bo nie wiem czy go dostanę w motor-landzie.Lecz jeśli ktoś z czytelników tego tematu ma dostęp do tego typu modułu proszę o odpowiedź.
tematu jeszcze nie zamykam bo nie wiem czy go dostanę w motor-landzie.Lecz jeśli ktoś z czytelników tego tematu ma dostęp do tego typu modułu proszę o odpowiedź.
to nie jest moduł zapłonowy.... moduł zmiany biegów
W motor-landzie mają napewno
W motor-landzie mają napewno
Nie ja swoim leciałem 100km/h bez problemu