Kwietniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Kwietniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Łukasz nie wiem czy zauważyłęś ale doszło do nieporozumienia. Zmora zapytała Cj_Cezar czy można poczytać jego wpisy czy też strona na której je zamieszcza są dla wybranego grona znajomych bo nie chce upubliczniać swoich osobisych przemyśleń, skoro cieszą się popularnością to ich autor może podzieliłby się nimi też z nami. To było normalne pytanie "czy można?"
Ty odpowiedziałeś za Cezara i nie wiem czemu nawiązałeś do słowa "wybrane/y", sam tak określałeś wyjazd do Albanii czy gdzieś tam o którymś myślałeś. Wyjazd na Ukrainę był powszechnie znany na fb jak i tutaj, Zmora relacjonował temat i były wolne miejsca, owszem wyjazd ma sporo ograniczeń w stosunku do Ekspedycji z Wami bo wymaga trochę większego nakładu finansowego, zarejestrowanych pojazdów i pewnych umiejętności od ridera gdyż odbywa się 100% czasu w górach. W związku z tym nie jest to wyjazd dla każdego, nie jest to wyjazd dla osób które lubią się wściekać na quadzie albo nie potrafią wspólpracować w grupie. Takie było to wybrane grono więc myślę że Twoje nawiązanie do naszego wyjazdu było mocno nie trafione a jedynie wynikało ze złej nterpretacji pytania Zmory.
Ty odpowiedziałeś za Cezara i nie wiem czemu nawiązałeś do słowa "wybrane/y", sam tak określałeś wyjazd do Albanii czy gdzieś tam o którymś myślałeś. Wyjazd na Ukrainę był powszechnie znany na fb jak i tutaj, Zmora relacjonował temat i były wolne miejsca, owszem wyjazd ma sporo ograniczeń w stosunku do Ekspedycji z Wami bo wymaga trochę większego nakładu finansowego, zarejestrowanych pojazdów i pewnych umiejętności od ridera gdyż odbywa się 100% czasu w górach. W związku z tym nie jest to wyjazd dla każdego, nie jest to wyjazd dla osób które lubią się wściekać na quadzie albo nie potrafią wspólpracować w grupie. Takie było to wybrane grono więc myślę że Twoje nawiązanie do naszego wyjazdu było mocno nie trafione a jedynie wynikało ze złej nterpretacji pytania Zmory.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
Ja równiez nie wyobrażam sobie tak dużej grupy lub poszczególnych niesubordynowanych rajderów na takiej wyprawie jak Ukraina. To nie jazda turystyczna gdzie ewentualnego napaleńca ściągnie się do bazy albo przyjedzie po niego lawetą.
Z tego właśnie powodu grupa jest jaka jest . I co do ilości i co do jakości.
Z tego właśnie powodu grupa jest jaka jest . I co do ilości i co do jakości.
mods in progress :-)
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Jacek nie wiem czy zauważyłeś ale doszło do nieporozumienia. Łukasz napisał do Zmora1966 a nie do Ciebie więc nie wiem po co się "wcinasz". Więc nie wytykaj innym
bo sam jesteś "nie lepszy" i jak to Sławek określił skoro Cj_Cezar nie potrzebuje adwokata to i Sławek również więc nie wiem w jakim celu napisałeś swój post.
Dla mnie jest koniec tego durnego tematu, jak chcecie sobie śmiecić i dyskutować kto, z kim, po co i dlaczego załóżcie sobie swój temat. Po poprzedniej wyprawie był "kwas" napędzany przez Was, na tej nawet nie byliście a znów zaczyna się pyskówka.
Czytajcie ale się nie udzielajcie jeśli tak mają wyglądać Wasze wypowiedzi.
Bardzo Was proszę, piszcie sobie w innym temacie i nie róbcie mi tutaj bałaganu
Dziękuję za uwagę.
EOT
bo sam jesteś "nie lepszy" i jak to Sławek określił skoro Cj_Cezar nie potrzebuje adwokata to i Sławek również więc nie wiem w jakim celu napisałeś swój post.
Dla mnie jest koniec tego durnego tematu, jak chcecie sobie śmiecić i dyskutować kto, z kim, po co i dlaczego załóżcie sobie swój temat. Po poprzedniej wyprawie był "kwas" napędzany przez Was, na tej nawet nie byliście a znów zaczyna się pyskówka.
Czytajcie ale się nie udzielajcie jeśli tak mają wyglądać Wasze wypowiedzi.
Bardzo Was proszę, piszcie sobie w innym temacie i nie róbcie mi tutaj bałaganu
Dziękuję za uwagę.
EOT
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Łukasz skoro poprzenosiłeś moje posty to przenieś lub edytuj również swoje posty bo nie są na temat Ekspedycji Bunkry tylko naszego wyjazdu na Ukrainę. Jeżeli sprzątamy to konsekwentnie a nie wybiórczo.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
I znów zaczyna się to co wrześniowym wyjeździe - każdy mądry po wyjeździe siedząc przy kompie
Lepiej pomyślcie , pomyślmy o następnej wyprawie , co gdzie i jak ? Co jeszcze udoskonalić , co ulepszyć zamiast skupiać się co ten czy inny napisał.
Oczywiście relację tak , ale wytykanie co inny napisał nie .
Wyjazd był super , wszyscy byli zadowoleni , a to najważniejsze
Lepiej pomyślcie , pomyślmy o następnej wyprawie , co gdzie i jak ? Co jeszcze udoskonalić , co ulepszyć zamiast skupiać się co ten czy inny napisał.
Oczywiście relację tak , ale wytykanie co inny napisał nie .
Wyjazd był super , wszyscy byli zadowoleni , a to najważniejsze
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
>> www.AtvMoto.pl <<
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
Diks słusznie prawisz,wyjazd po całości był super, lepiej piszmy o pomysłach na kolejny i po6wspominajmy zakończony jeszcze ciepły. Chłopaki koniec spinania
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> www.AtvMoto.pl <<
>> www.AtvMoto.pl <<
Fajnie było? Wg mnie bardzo.
Zagrało? Wg mnie tak.
Jeszcze tam kurz po nas nie opadł a Wy zamiast wspominać i się cieszyć to...
Nie rozumiem po co takie co.
Ja gadzinę czyszczę, sącząc browarek wymieniam manszetę i z bananem na facjacie sobie to i owo wspominam. A jest co.
Dajcie Pany spokój.
Linki do fotek i filmów zapodawajcie kto materiału nazbierał...
Zagrało? Wg mnie tak.
Jeszcze tam kurz po nas nie opadł a Wy zamiast wspominać i się cieszyć to...
Nie rozumiem po co takie co.
Ja gadzinę czyszczę, sącząc browarek wymieniam manszetę i z bananem na facjacie sobie to i owo wspominam. A jest co.
Dajcie Pany spokój.
Linki do fotek i filmów zapodawajcie kto materiału nazbierał...
V2.....sound of madness
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Cj_cezar - podtrzymuje moją prośbę - bo lubię czytać takie relacje i wcale nie chodzi mi tylko o tą imprezę i tyle w tym teamcie
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
O k.... ale narozrabiałem. Przepraszam
Zmora - to żadna tajemnica, tylko poprzednie życie
www.motocyklnakempingu.pl
Zapraszam
Zmora - to żadna tajemnica, tylko poprzednie życie
www.motocyklnakempingu.pl
Zapraszam