Kupiłem Kymco MXU 500 i zaczynam testy :)
Kupiłem Kymco MXU 500 i zaczynam testy :)
Po studiowaniu forum, doszedłem do wniosku, że warto kupić Kymco MXU 500. Dzisiaj byłem u kilku dealerów w Warszawie i poza nią. Ceny podobne, ale znalazłem najlepszą ofertę 28 000 zł z wyciągarką WARN 2.5 z liną syntetyczną! Kolor czerwony, odebrałem dzisiaj i w weekend czas zacząć testy! To mój pierwszy przeprawowy quad, do tej pory latałem na Raptorze 660, ale chyba przeprawówka to coś co bardziej mnie pociąga. Zakup Kymco to zasługa, bardzo dobrej opinii wśród Was i ogólnie duży dostęp do części oraz cena z homologacją... Ludzie u dealera konkretni nie mydlili mi oczu konkurencją, tak jak w poprzednich "salonach"! Mam nadzieję, że serwis mają równie konkretny!
Będę na bieżąco informował Was o poczynaniach mojego Księcia
Dzisiaj tak na niego patrzyłem i robi dobre wrażenie
Pozdrawiam
Będę na bieżąco informował Was o poczynaniach mojego Księcia
Dzisiaj tak na niego patrzyłem i robi dobre wrażenie
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Karol
Karol
Witam po pierwszym dniu jazdy na Kymco MXU 500. Jestem wręcz zaskoczony jego jazdą i tym co potafi... Powiem szczerze, że dynamika super, w terenie jeździ super. Cały dzień jeździłem z moją drugą połówką, także miał 2 osoby na grzbiecie i doskonale dawał sobie radę. Zrobiliśmy 90 km po różnych drogach, po asfalcie, piachu, żwirze błocie i wodzie... Sprawdziłem też tą wyciągarkę WARN-a z linką syntetyczną... Robi wrażenie, linka jak sznurowadło, giętka, lekka a siłę ma... aż miło było patrzeć jak go ładnie ciągnie... Poniżej zdjęcia z mojej dzisiejszej wyprawy skrzynia działa super, automat super sprawa, w raptorze trzeba było się na mieszać z tą skrzynią a tu tylko gaz i jest pięknie, jak napisał Grot silniczek sam pięknie hamuje, dobrze lata bokami, bardzo stabilny..
Wyciągałem Opla Astrę z piachu bo się zakopał, przywiązałem linkę do tego miejsca na mocowanie haka, wrzuciełem 4x4 i bieg terenowy i poszedł jakby wogole nie było za mną samochodzu
Po pierwszym dniu użytowania jestem SUPER ZADWOLONY! Nie mogę powiedzieć złego słowa...
Poniżej fotki i krótkie opisy...
Tu moja Gwiazda na quadziku (pierwsza moja zabawka spalająca PB, która jej się podoba )
Tutaj ja na swoim Księciu

i nad wielką wodą hehe

Wyciągałem Opla Astrę z piachu bo się zakopał, przywiązałem linkę do tego miejsca na mocowanie haka, wrzuciełem 4x4 i bieg terenowy i poszedł jakby wogole nie było za mną samochodzu
Po pierwszym dniu użytowania jestem SUPER ZADWOLONY! Nie mogę powiedzieć złego słowa...
Poniżej fotki i krótkie opisy...
Tu moja Gwiazda na quadziku (pierwsza moja zabawka spalająca PB, która jej się podoba )

Tutaj ja na swoim Księciu

i nad wielką wodą hehe

Pozdrawiam,
Karol
Karol
- prezziguzzi
- Kontakt:
samo sedno zagadnienia ATV, wbrew pozorom trudna sprawaprezziguzzi:
przypominam że tylko uczciwy serwis zapewni ci bezproblemową ekspoatację
Ostatnio zmieniony wt 03 kwie, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
-
Re: Kupiłem Kymco MXU 500 i zaczynam testy :)
Napisz jak jest zarejestroany. Czy wystarczy prawo jazdy B?