Kupię Outlandera 650 lub 800
Re: Kupię Outlandera 650 lub 800
Jacek wyżej co nieco wyjaśnił skąd mógł się wziąć taki przebieg.
U Niemca bym zrozumiał. bo pod kołdra trzymał, ale tutaj?
U Niemca bym zrozumiał. bo pod kołdra trzymał, ale tutaj?
Jak bardzo bym chciał to ten quad nie wygląda na 345, tylko 3450 km
Ozo Drapers Squad
-
- Quad:: G 700 camo
- Imię: Marek
Can am z tego ogłoszenia jest z naszej ekipy i znam go bdb.
Opony te nie są od niego gdyż kolega kupił sobie nową Renie i zamienił opony.
Quad był na SMOR H6 ale zrobił tylko 1 kółko i się zrezygnował z dalszej jazdy ze względu na trudność terenu i swoje gabaryty.
Ten przebieg jest taki gdyż gość niezbyt często z nami jeździ a nie każdy jeździ tak jak niektórzy koledzy na wyprawy.
Opony te nie są od niego gdyż kolega kupił sobie nową Renie i zamienił opony.
Quad był na SMOR H6 ale zrobił tylko 1 kółko i się zrezygnował z dalszej jazdy ze względu na trudność terenu i swoje gabaryty.
Ten przebieg jest taki gdyż gość niezbyt często z nami jeździ a nie każdy jeździ tak jak niektórzy koledzy na wyprawy.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Mariano, z całym szacunkiem ale mam can-ama, wiem jakiej jest jakości i nie da się przez 345km nawet najcięższych rajdów przeprawowych zrobić czegoś takiego z quadem. Tak jak napisał Ikar, kolega w ogłoszeniu połknął jedno 0. Zakładając jednak że to prawdziwy przebieg i udało mu się tak zmasakrowac sprzęt w krótkim czasie to bym się bał go na części kupić za 20tys.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: G 700 camo
- Imię: Marek
Ja opisałem jak jest w rzeczywistości , nie będę opisywał czemu ma tak mało km . Niech Cj_cezar sobie zadzwoni do gościa i z nim porozmawia to mu wytłumaczy ile jeździł . A pozatym nikt przecież nie musi tego kupować ja tylko podałem ten link do rozważenia . Zawsze można jechać do handlarza i kupić za te same pieniądze idealnego ,wyplakowanego ,wymytego ostrą chemią z przebiegiem dużo większym.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Jacek, a czy aby nie przesadzasz, wystarczy zrobic fotki jak quad wyschnie i nie plakować i efekt jest. Kurde gdyby był krótki, to miałbym go w garażu, ale długi mi nie potrzebny.
- DKfan
Robert, gdyby mial 3450 czy 5000 to bym się nie czepiał stwierdziłbym po prostu że nie zadbany i tyle. Ale jeżeli on ma 345km to znaczy że właściciel w ogóle o niego nie dbał, wystarczy spojrzeć na połamany plastik, naprawa tego kosztuje 50 zł lub mniej w każdym warsztacie naprawiającym zderzaki. Cezar pytał o opinię, ja osobiście nie kupiłbym za 44tys tak zaniedbanego quada w dodatku którego stan nie licuje z przebiegiem. Mam taką zasadę że do sprzedaży usuwam wszystkie usterki i doprowadzam quada do takiego stanu w jakim ja go bym chciał kupić, jeżeli tego sprzedający nie robi to nie szanuje ani swojego quada ani kupującego.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
A może mu nie zależy aby ukrywać jakieś usterki nie zakładajmy że każdy sprzedający to krętacz nie znamy gościa i już oceniliśmy go tymczasem on wycofał się ze sprzedaży! !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
Nikt nie pisał że to krętacz czy że quad ma jakieś usterki tylko że jest zaniedbany i zniszczony jak na przebieg podany w ogłoszeniu. To że ktoś ukrywa usterki nie jest jednoznaczne z tym że quad musi ładnie wyglądać do sprzedaży i na odwrót. Wystawienie sprzętu w takim stanie u 90% kupujących powoduje odczucie że właściciel nie dbał o sprzęt.
M&M sQuad
M&M sQuad
Jeszcze nikt nie zakładał krętactwa, tylko próbujemy dojść dlaczego jest taki niski przebieg przy tak złym stanie wizualnym.
Czy właściciel sprzedaje tylko dlatego, że nie nadaje się na rajd?, czy stało się coś na rajdzie i dlatego go sprzedaje.
Rajd odbył się w listopadzie 2014, czyli ok. rok od kupna. Jak wiadomo każdy z nowej "zabawki" cieszy się jak dziecko, więc się nią bawi. A tutaj z wyliczeń wynika, że "zabawka" stała przez 1 rok na półce.
Mój Quad ma 6 m-cy i 635km, z tego 4 m-ce stał w serwisie - stąd moje zaniepokojenie przebiegiem.
Pytanie: Czy 15 000 km gwarantowane po drodze (bez przepraw) to dla Outlandera 650 dużo?
Czy właściciel sprzedaje tylko dlatego, że nie nadaje się na rajd?, czy stało się coś na rajdzie i dlatego go sprzedaje.
Rajd odbył się w listopadzie 2014, czyli ok. rok od kupna. Jak wiadomo każdy z nowej "zabawki" cieszy się jak dziecko, więc się nią bawi. A tutaj z wyliczeń wynika, że "zabawka" stała przez 1 rok na półce.
Mój Quad ma 6 m-cy i 635km, z tego 4 m-ce stał w serwisie - stąd moje zaniepokojenie przebiegiem.
Pytanie: Czy 15 000 km gwarantowane po drodze (bez przepraw) to dla Outlandera 650 dużo?