Kodiak 450
Re: Kodiak 450
przed wymianą klocków działały lepiej??
wlasnie , ze nie tak samo , nie wiem , moze tak musi byc ,hmmmmmmm, ale w miejscu nie staniePIOTR_15 pisze:przed wymianą klocków działały lepiej??
walczyłem z tym problemem ale bezskutecznie, jakie klocki miałeś oryginalne czy zamienniki, jeśli te drugie to by wiele wyjaśniało.
hmmmm, nie wiem , zamowilem na allegro , ale ja mysle , ze zaciski jedno-tloczkowe , to za malo jak na takie kola , takie jest moje zdanie , dla mnie za slabe i juz :IPIOTR_15 pisze:walczyłem z tym problemem ale bezskutecznie, jakie klocki miałeś oryginalne czy zamienniki, jeśli te drugie to by wiele wyjaśniało.
witam wszystkich jestem laikiem w tych sprawach mam 25 lat chcem kupic quada na oku mam grizzly 450 ogolnie jest tego pare modeli nie zbyt umiem rozroznic skrótów irs albo kodiak czym sie roznia na co mam zwrocic uwage jako początkujący wiem ze na silnik czy olejem nie jest obrzygany ale tak pozatym to nie zabardzo wiem ;/ moj budzet to maks 15 k jednak tak malo jest tego do wyboru za taką kwote ze masakra i jeszcze chcialem spytac bo naprawde dziwią mnie przebiegi sa bardzo rozne patrzac na model z 2007 r pisza ze ma 4000km przejechane a z kolei patrze znowu na quada z 2010 r i ma 10000 wiec nie rozumiem czy przebieg ma jakies wieksze znaczenie chcialem kupic na początku sportowy jednak remonty po 3000 zl mnie odstraszyly prosze o pomoc nie chcem kupic g**** ;/
- ryjek kodiak
- Quad:: YAMAHA KODIAK
- Imię: Jarosław
witam! osobiście posiadam kodiaka 450 kupiłem od handlarza miałem problemy z gażnikiem naprawiłem teraz mam problem z paskiem szybko się zużywa a cena paska jest jaka jest ale kto ma kodiego wie że to dobry sprzęt .