klej do karterow>>>>>
-
- Quad:: lucky star sp250
- Imię: marcin
klej do karterow>>>>>
witam niewiem czy w dobrej rubryce zamieszczam ten temat ale mam problem bo wycieka mi olej z kartera i moje pytanie tak jak w temacie jakim klejem go sklejc aby nie bylo wycieku???? bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam...
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: klej do karterow>>>>>
Najlepiej rozebrać i dać do spawacza aluminium, a nie jakimś tam klejem.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
-
- Quad:: lucky star sp250
- Imię: marcin
no wiem ze tak bylo by najlepiej ale to jest troszke rozbierania a po sezonie i tak bede rozbieral silnik do remontu i na chcwile obecna chce to zakleic a puzniej jak bede robil remont to przy okazij jak bede mial rozebrane to pospawam....pozdrawiam....
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Mając olej w silniku i tak niedużo zdziałasz, będzie się to odklejać i cieknąć dalej, zatrzesz silnik i tyle z jazdy. Jak masz wprawę to stracisz na to maksymalnie dzień, lub 2.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."