Kawasaki kfx 700 dziwne stuki
-
- Quad:: yamaha raptor 660
- Imię: Marcin
Kawasaki kfx 700 dziwne stuki
Witam mam problem z moim kfx czasami gdy jadac puszcze gaz lub przy dojezdzie do skrZyzowania słychac dziwna klekotniecie czasem jast to dosyc głosne a czasem ciche przy dodaniu gazu tez czasem cos klekotnie gdzie szukac przyczyny miał moze ktos z was taki problem?
-
- Quad:: KAWASAKI KFX 700
Re: Kawasaki kfx 700 dziwne stuki
Hej, najpierw musisz dokładnie opisać gdzie te stuki słyszysz jeżeli w części wariatora pod plastikową obudową po prawej stronie to znaczyło by że pada ci sprzęgło tzn. wariator koszt sprzęgło w servisie 6tys czy kiedyś tam zaglądałeś? oczywiście wcale to nie musi być to ale ja już to przerobiłem najpierw były puki stuki potem jeden trzask i po zawodach jeżeli wczesniej stwierdzisz uszkodzenie da się kilka czesci wymienic zeby niebyły takie koszta jedynie jak masz na tym wariatorze uszkodzonego tzw. PAJĄKA tego nie da się dokupic wystepuje w kompletnym sprzęgle koszt w U.S.A 550 $ u nas 6tyś
Ja juz to przerobiłem więc przestrzegam ale opisz dokładnie gdzie to słychac bo inaczej nic więcej nie można powiedzieć.
Może cos w tylnym moście?!
Ja juz to przerobiłem więc przestrzegam ale opisz dokładnie gdzie to słychac bo inaczej nic więcej nie można powiedzieć.
Może cos w tylnym moście?!