Kawasaki Bruteforce - schowek np. na narzędzia
- ASTERIX_4x4
Kawasaki Bruteforce - schowek np. na narzędzia
Witajcie
Czy ktoś z Was (użytkowników Brutala) posiada może dodatkowy schowek montowany pod prawym tylnim błotnikiem ?
Nazywa się to STORAGE CANISTER i wygląda tak:
Jeżeli ktokolwiek posiada takie "cudo" - proszę o info gdzie to można kupić w rozsądnych pieniądzach.
Jest to element dostępny na liście akcesoriów Kawasaki.
Niestety polski importer Kawasaki powiedział że Kawasaki Europe nie ma tego czegoś w ofercie, więc nie pomogą mi w ściągnięciu tego ze stanów.
W jednym z amerykańskich sklepów internetowych ten schowek kosztuje 32$. To bardzo dobra cena.
Ale koszty przesyłki wyliczają na 126,37 $. Jeszcze nie zwariowałem...
Czy ktoś z Was (użytkowników Brutala) posiada może dodatkowy schowek montowany pod prawym tylnim błotnikiem ?
Nazywa się to STORAGE CANISTER i wygląda tak:
Jeżeli ktokolwiek posiada takie "cudo" - proszę o info gdzie to można kupić w rozsądnych pieniądzach.
Jest to element dostępny na liście akcesoriów Kawasaki.
Niestety polski importer Kawasaki powiedział że Kawasaki Europe nie ma tego czegoś w ofercie, więc nie pomogą mi w ściągnięciu tego ze stanów.
W jednym z amerykańskich sklepów internetowych ten schowek kosztuje 32$. To bardzo dobra cena.
Ale koszty przesyłki wyliczają na 126,37 $. Jeszcze nie zwariowałem...
- ASTERIX_4x4
Drogi Asterix'ie z PROATVami jest jeden mały problem; Shelton obsrewuje skurcze Żony i przebiera nóżkami zastanawiając się kiedy zobaczy córeczkę, ja natomiast odpoczywam po małym zabiegu operacyjnym.
Jeżeli chodzi o schowki to ten sklep całkiem normalnie chce skasować, za spedycję i opłaty.
Żeby było tanio trzeba kupować dużo.
Jak będziemy coś importować, to Ci weźmiemy. Będzie $0,15 taniej
Jeżeli chodzi o schowki to ten sklep całkiem normalnie chce skasować, za spedycję i opłaty.
Żeby było tanio trzeba kupować dużo.
Jak będziemy coś importować, to Ci weźmiemy. Będzie $0,15 taniej
.:GALEON:.
- ASTERIX_4x4
Dzięki Panowie
Złapałem kontakt z kumplem ze szkoły średniej, który w drugiej klasie wyemigrował z rodzicami do NY (przez portal nasza-klasa oczywiście).
Schowek już zamówiony (a nawet 2 sztuki). Razem ze sztuką Garmina przypłynie do mnie za parę tygodni. Nie śpieszy mi się, a koszt morskiej przesyłki jest o niebo niższy.
Przetrenuję ten "kanał". Zobaczymy.
Złapałem kontakt z kumplem ze szkoły średniej, który w drugiej klasie wyemigrował z rodzicami do NY (przez portal nasza-klasa oczywiście).
Schowek już zamówiony (a nawet 2 sztuki). Razem ze sztuką Garmina przypłynie do mnie za parę tygodni. Nie śpieszy mi się, a koszt morskiej przesyłki jest o niebo niższy.
Przetrenuję ten "kanał". Zobaczymy.