Kask?
Kask?
Witam.
Nie długo zakupię swojego pierwszego quada a to wiąże się z zakupem kasku.
Na zdrowiu nie chcę oszczędzać lecz już i tak dużo kasy wydam na quada. Więc moje pytanie to, jakie jest tanie minimum na kask? Chodzi mi o taki kompromis jak cena & jakość.
Pozdrawiam!
Nie długo zakupię swojego pierwszego quada a to wiąże się z zakupem kasku.
Na zdrowiu nie chcę oszczędzać lecz już i tak dużo kasy wydam na quada. Więc moje pytanie to, jakie jest tanie minimum na kask? Chodzi mi o taki kompromis jak cena & jakość.
Pozdrawiam!
Re: Kask?
podlączam sie do starego posta - mam podobne pytanie - jaki kas, do przepraw.
hmmm... noo to zależy czy MX czyli z szczęką czy off-road'owy bez np. taki jak ma bujan z shoei
na przeprawy wygodniejszy jest ten bez szczeki ale to zależy od jeźdzca
Wysyłam link może się przyda
http://www.exsports.info/artykuly,show,4651.htm
na przeprawy wygodniejszy jest ten bez szczeki ale to zależy od jeźdzca
Wysyłam link może się przyda
http://www.exsports.info/artykuly,show,4651.htm
Suzuki Eiger automat
no dzieki, jeszcze takie pytanie - jest sens kupować kask z szybką, czy lepiej rozdzielić te dwa elementy i kupić kask i gogle osobno, zeby potem sie okazało ze mam pekniętą szybke od uderzenia kamienia i musze cały kask wymienic zamiast kupić nowe gogle.
niee zazwyczaj jest tak ze wymieniasz tylko szybkę ale ja proponuje gogle + kask
ale szybka nie powinna tak sobie pójść gogle raczej tez nie wiec jest to rzadki problem
ale szybka nie powinna tak sobie pójść gogle raczej tez nie wiec jest to rzadki problem
Suzuki Eiger automat
ok, jeszcze raz dzieki wielkie, to bede szukac jakiegos sklepu w mojej okolicy.
w wawie bedzie ich sporo Proponuje
www.fmx.pl to internetowy ;P
są jeszcze quadowe jak np.
www.przedrajdem.pl
www.fmx.pl to internetowy ;P
są jeszcze quadowe jak np.
www.przedrajdem.pl
Suzuki Eiger automat
srednio lubie kupoważ odzież z obrazków, wole pomacac i przymierzyć, niż potem ma leżeć w szafie i czekać az syn podrośnie
jakiś namiar na dobry sklep w Wawie? tak zebym miał ochraniacze, rękawice, zbroje...itd, moze nawet jakieś kufry...
jakiś namiar na dobry sklep w Wawie? tak zebym miał ochraniacze, rękawice, zbroje...itd, moze nawet jakieś kufry...
spoko ale przez neta to zawsze mozesz do dwóch tyg oddac bez podania przyczyny;)
noo prosze:
www.przedrajdem.pl
www.quady.eu
noo prosze:
www.przedrajdem.pl
www.quady.eu
Suzuki Eiger automat