Witam wszystkich
chce kupic kask, najważniejsze dla mnie bezpieczeństwo nie wygląd. Mój budżet to max 2000 tys. Zainteresował mnie airoh aviator 2.1 kolor czarny ma koszt 1600 zł. Proszę o opinie i ewentualne lepsze modele.
Kask do 2000 zł
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Kask do 2000 zł
Ja mam S5 i jestam bardzo zadowolony, takie bez szybki jakos mi nie podchodzą.
Kask jest ładnie dolegający, ten mój. ten, który Ci się podoba też powinien być dobry, a nawet bardzo dobry.
Kask jest ładnie dolegający, ten mój. ten, który Ci się podoba też powinien być dobry, a nawet bardzo dobry.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Używam Terminatora, przy zakupie oglądałem Aviatora i powiem szczerze ze oprócz bajerów w stylu wiekszej ilości wlotów/wylotów nie widzę żadnej różnicy. Różnica w wadze na poziomie 50g pomijalna.demonet84 pisze:Witam wszystkich
chce kupic kask, najważniejsze dla mnie bezpieczeństwo nie wygląd. Mój budżet to max 2000 tys. Zainteresował mnie airoh aviator 2.1 kolor czarny ma koszt 1600 zł. Proszę o opinie i ewentualne lepsze modele.
Weź pod uwagę Marushin Rs, waży ca 850g.!!!!
http://www.fc-moto.de/Marushin-RS-MX-Ca ... oss-Helmet
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Jak bym miał wydać 2 tys na kask to pod uwagę brał bym tylko te ważące poniżej kilograma.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.