Sławek kalendarim to masz gratis pod choinke już zamówiłemshogun napisał:
szczecin też troszkę zassie....Pamiętaj o nas Brylancik...
Kalendarz quadowy 2008
Ostatnio zmieniony ndz 09 gru, 2007 przez iras61, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
po co karać chłop ma temperamentstahoo napisał:skaranie boskie by bylo...markus napisal:
Hmmm .......niech pomysle..... Ma tyle kochanek??
Farciarz
Ostatnio zmieniony ndz 09 gru, 2007 przez iras61, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
Troszke widziałem fragment wersji roboczej kalendarza i powiem ze zapowiada sie rewelacyjnie.
Wprawdzie mnie tam prawie wogule nie ma na fotkach ale coz. Raz ze człowiek mało fotogeniczny, a dwa ze .............quadziki jakos tak wolno na tych rajdach jezdza.
Wprawdzie mnie tam prawie wogule nie ma na fotkach ale coz. Raz ze człowiek mało fotogeniczny, a dwa ze .............quadziki jakos tak wolno na tych rajdach jezdza.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Quadziki, to nie jeżdżą, tylko się obijają i tyle
Może w końcu ktoś wymyśli zawody przeprawowe na powierzchni 10000m2 to wtedy nadążymy za wszystkimi
A co do kalendarza, a to chyba nawet przywoicie wyjdzie... A Markus załapał się na jedno zdjęcie, a jego quad łącznie na 2 zdjecia
Może w końcu ktoś wymyśli zawody przeprawowe na powierzchni 10000m2 to wtedy nadążymy za wszystkimi
A co do kalendarza, a to chyba nawet przywoicie wyjdzie... A Markus załapał się na jedno zdjęcie, a jego quad łącznie na 2 zdjecia
Póki co quadowa emeryturka :)
Kalendarz lada dzień sie pokaże ale mam obawy czy przed świętami się uda, drukranie jak się domyślacie przed świętami są na maxa zawalone, na wszystko się długo czeka.
Na 1000 % będzie zaraz po świętach.
Już niedługo będzie na stronie informacja w jaki sposób będziecie mogli sobie zamówić.
Na 1000 % będzie zaraz po świętach.
Już niedługo będzie na stronie informacja w jaki sposób będziecie mogli sobie zamówić.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl
http://www.quadteam.pl