JAKIEGO QUADA WYBRAĆ
-
JAKIEGO QUADA WYBRAĆ
Poszukuje quada do 4 tys.. wiem ze to mało i że każdy bedzie mnie obnizał że nie mam forsy na takiego quada za 17 tys..
A wiec poszukuje quada najlepiej NIE Z CHINN !!!
może być używany
do 200 cm
quad bedzie użytkowany raczej nie w trudnych warunkach [ odsniezanie , dorobienie haka i wozenie np. trawy ]
ogladam regularnie allegro i juz mam kilka na oku ale to prawie wszystkie chnskie i prosze o opinie o nich
- bashan typowo quad raczej chinski i o nim prosze nie wspominac ;p
- KINGWAY CAT 200 MR- zastanawiam sie nad tym nie ma o nim duzo inf ale to chyba chinol
jest wiecej ale to 1 z najgorszych i najlepszych znalezionych prosze o pomoc w znalezieniu !!!!
A wiec poszukuje quada najlepiej NIE Z CHINN !!!
może być używany
do 200 cm
quad bedzie użytkowany raczej nie w trudnych warunkach [ odsniezanie , dorobienie haka i wozenie np. trawy ]
ogladam regularnie allegro i juz mam kilka na oku ale to prawie wszystkie chnskie i prosze o opinie o nich
- bashan typowo quad raczej chinski i o nim prosze nie wspominac ;p
- KINGWAY CAT 200 MR- zastanawiam sie nad tym nie ma o nim duzo inf ale to chyba chinol
jest wiecej ale to 1 z najgorszych i najlepszych znalezionych prosze o pomoc w znalezieniu !!!!
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Re: JAKIEGO QUADA WYBRAĆ
Kingway to najgorszy chinol jakiego znam
Do 4tysi to będzie ciężko więc szczerze mówiąc nie wiem może Yamaha Breeze 125 to jedyny pomysł który przychodzi w tej chwili do głowy.
Ale jak coś nowego wymyśle to ci napisze.
Do 4tysi to będzie ciężko więc szczerze mówiąc nie wiem może Yamaha Breeze 125 to jedyny pomysł który przychodzi w tej chwili do głowy.
Ale jak coś nowego wymyśle to ci napisze.
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
-
thx wiem ze to malo ale co poradzic najwyzej tata mehanik sam ciez ;p
-
tak sie pacze na ta breze ale ona raczej nie ladna ;p
-
a jakby uzywana lancin kupic ?? do 3,5 ladne sa ?? co myslicie
- Squirrel
- Quad:: Kingway Hassan Bashan (nie mój). Planuję zakup.
Mam okazję często jeździć na Kingwayu i jestem przyzwyczajony ale dla siebie również nie chciałbym chińczyka. Przymierzam się do zakupu swojego quada i przyłączam się do pytania Wojtka aby nie zakładać kolejnego tematu.
Quad będzie używany do rekreacyjnej jazdy po drogach gruntowych i leśnych ale nie żaden offroad z kamieniami i korzeniami. Mam na niego przeznaczone 7tys i szukam nowego. Używany to raczej dla mnie ostateczność.
Quad będzie używany do rekreacyjnej jazdy po drogach gruntowych i leśnych ale nie żaden offroad z kamieniami i korzeniami. Mam na niego przeznaczone 7tys i szukam nowego. Używany to raczej dla mnie ostateczność.
That's right!
-
ja chyba kingway 200 cat a jakiego masz ?
-
prosze o informacje o kingway cat 200 !!!!
- MaxWroclaw
- Quad:: Yamaha Raptor 350R
- Imię: Maks
wiesz co, jak za takie pieniądze to bashan wcale nie jest złą maszyną!!
Sprawuje się całkiem nieźle nie skreślaj z góry go bo za takie pieniądze to kupisz do innego quada np japończyka OWIEWKI.
wystarczy po zakupie bashana wymienić najlepiej wszystkie śruby na wlasne, bo te oryginalne są strasznie wadliwe.
Pozdro, Max.
Sprawuje się całkiem nieźle nie skreślaj z góry go bo za takie pieniądze to kupisz do innego quada np japończyka OWIEWKI.
wystarczy po zakupie bashana wymienić najlepiej wszystkie śruby na wlasne, bo te oryginalne są strasznie wadliwe.
Pozdro, Max.
nie ma co zwlekać!
-
prosze o info o kingway cat 200