Witam,
jestem zainteresowany kupnem quada, jednak nie mam jeszcze wybranego modelu. Zastanawiam się nad Kymco mxu500 irs. Czy będzie to dobry wybór?? Quad ma służyć głównie do odśnieżania śniegu z posesji oraz to jazdy w terenie. Najlepiej by było gdyby był nowy
Jakiego quada do 30000 zł wybrać??
Re: Jakiego quada do 30000 zł wybrać??
Bdb quad, praktycznie bezawaryjny, jedyne co trzeba w nim robić to wymieniać olej:)
Oczywiście jeszcze wymieniać filtr:)
Bardzo solidny, jedyne co jest niedopracowane to skrzynie- do wymiany po 60-70 motogodzinach
Oczywiście jeszcze wymieniać filtr:)
Bardzo solidny, jedyne co jest niedopracowane to skrzynie- do wymiany po 60-70 motogodzinach
Only Yamaha
Buczek #262
Buczek #262
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Re: Jakiego quada do 30000 zł wybrać??
Nie no bez przesady, Kymco to nie lider w ATV żaden quad nie jest bez awaryjny Co do tego modelu, mogę powiedzieć tyle:
Całkiem fajna zabawka, w wersji podstawowej daję rade w terenie i na zwykłej przejażdżce.
Co do wcześniej wspomnianej skrzyni, trudno powiedzieć, wydaje mi się że to zależy od chęć ludków którzy składają quada ogólnie ja użytkuje w szerokim tego słowa znaczeniu, od wyskoku do sklepu, po pływanie po korek paliwa i jestem zadowolony....
...ma swoje zalety i wady ale nie jednemu "Gryzlakowi", "KQ" czy nawet "Rinconowi" udowodniło że jest godnym rywalem
Podsumowując :
Jeśli będziesz odśnieżał głównie teren posesji i robił wyskoki polatać po wertepach to POLECAM na 100%. Jednak jak szukasz wrażeń lub ciągnie Ciebie na rajdy przeprawowe to jednak musisz zainwestować jeszcze 30PLN
Ja również kierowałem się podobnymi wytycznymi (może być trochę słabszy ale nowy) resztę mojej przygody z moją Quadziną znajdziesz w linku w podpisie
pozdro
Całkiem fajna zabawka, w wersji podstawowej daję rade w terenie i na zwykłej przejażdżce.
Co do wcześniej wspomnianej skrzyni, trudno powiedzieć, wydaje mi się że to zależy od chęć ludków którzy składają quada ogólnie ja użytkuje w szerokim tego słowa znaczeniu, od wyskoku do sklepu, po pływanie po korek paliwa i jestem zadowolony....
...ma swoje zalety i wady ale nie jednemu "Gryzlakowi", "KQ" czy nawet "Rinconowi" udowodniło że jest godnym rywalem
Podsumowując :
Jeśli będziesz odśnieżał głównie teren posesji i robił wyskoki polatać po wertepach to POLECAM na 100%. Jednak jak szukasz wrażeń lub ciągnie Ciebie na rajdy przeprawowe to jednak musisz zainwestować jeszcze 30PLN
Ja również kierowałem się podobnymi wytycznymi (może być trochę słabszy ale nowy) resztę mojej przygody z moją Quadziną znajdziesz w linku w podpisie
pozdro
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●