jaka opona najlepsza do blota bagna ????????
Jest jeden człowiek, który by cię w tej dziedzinie zaskoczył. Jest nim Mirek Z.
Od zawsze jeździ tylko na AT i w błocie radził sobie czesto lepiej niż wszyscy mudlite'owcy. Ma swoją technikę i odnosił duże sukcesy, wygrywał rajdy. Jeździł ciśnieniowo co bywało męczace, ale znał AT na tyle, że nie odstawał innym na gumach błotnych a poza błotem zostawiał innych daleko w tyle, kiedy tamci się zmagali z ciezkimi i nieporecznymi balonami.
Technika Panie, technika....
Od zawsze jeździ tylko na AT i w błocie radził sobie czesto lepiej niż wszyscy mudlite'owcy. Ma swoją technikę i odnosił duże sukcesy, wygrywał rajdy. Jeździł ciśnieniowo co bywało męczace, ale znał AT na tyle, że nie odstawał innym na gumach błotnych a poza błotem zostawiał innych daleko w tyle, kiedy tamci się zmagali z ciezkimi i nieporecznymi balonami.
Technika Panie, technika....
-
g700 ma już 3 lata !!!! to jest przepaść czasowa w technologii, rincon już ma ze 6 ten model,
tak jakbys porównywał nową s klase do poprzedniego modelu, inny świat, zwróć uwage że polaris nie za bardzo pokazał coś nowego są to stare rozwiązania innych marek ale ulepszone
ciekawostką jest że model sportsman jest już robiony od 1985 roku ! i sprzedali ponad 1 milion egzemplarzy, jest to sporo
kurde zerknąłem własnie na cene ... kogo to poje___o ???
w usa cena detal 850xp EPS to 9700 USD !!!! to prawie połowa polskiej ceny, kto te ceny tutaj ustala??? jakis szaleniec, czy pomysł jest taki sprzedać mniej a wycisnąć co się da ???
tak jakbys porównywał nową s klase do poprzedniego modelu, inny świat, zwróć uwage że polaris nie za bardzo pokazał coś nowego są to stare rozwiązania innych marek ale ulepszone
ciekawostką jest że model sportsman jest już robiony od 1985 roku ! i sprzedali ponad 1 milion egzemplarzy, jest to sporo
w usa cena detal 850xp EPS to 9700 USD !!!! to prawie połowa polskiej ceny, kto te ceny tutaj ustala??? jakis szaleniec, czy pomysł jest taki sprzedać mniej a wycisnąć co się da ???
Ostatnio zmieniony czw 12 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
czyli ok 35 tys zł+VAT przy USD/PLN 3.6robertyamaha napisał...
a ile kosztuje tutaj?
Ostatnio zmieniony pt 13 mar, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
a jaka opona jet najlepsz do błota
ps.popatrz ile kosztują w niemczech

ps.popatrz ile kosztują w niemczech

Ostatnio zmieniony czw 12 mar, 2009 przez prezziguzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
.:GALEON:.
hmm....ja czasem na Bombie nie mogłem go dogonić.....pewnie jestem słabyprezziguzzi napisał...
a i na twardym nie mógł nas dojść,taka prawda.

Ostatnio zmieniony pt 13 mar, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt: