Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
teraz powstał nowy TEAM EXTREM RYDZEWO i to on będzie głównym faworytem V Rydzewskiego na który zgłaszam oficjalnie siebie w tym momęcie...... DO BOJU !!!!!!!
Reszcie się impreza nie podobała ?
Proszę o jakieś opinie mogą być negatywne
jak ktoś już nie chce do nas więcej przyjeżdżać
przypominam 17 wychodzi nowy numer Quadzika w którym będzie relacja z III Rydzewskiego zapraszam do lektury .
Po raz drugi jestem barrrrrdzo zadowolona z wyjazdu i moja ekipa FROG TEAM także. Co prawda Marcin S. jeszcze liże rany po kąpielach błotnych na 1 os-ie i walce o swojego "kinga" do 2.39, ale mimo to zabawa była naprawdę przednia. Przy tej okazji ogromne podziękowania dla "uszkodzonego" Marcina Kamińskiego za pomoc w błotnej potyczce. Mimo własnej niedyspozycji wyciągnął chłopaków (Artura i Marcina S.) z nocnych tarapatów. Naprawdę jestem pod wrażeniem.
A tak poza tym - dobra organizacja, rewelacyjne warunki, fajne jedzonko , a przede wszystkim ciekawe tereny do rajdowania - super,super, super.
No i świetne wesołe towarzystwo oczywiście. Nareszczie Pobudliwy ma właściwe pseudo - UPODLONY to jest strzał w dziesiątkę
Osobiście bardzo dziękuję Agnieszcze i Grześkowi za dowóz na odcinki oraz Andrzejowi za współną bezpieczną jazdę na poligonie. Bez Was przecież nie zobaczyłabym tego , co udało mi się zarejestrować moim aparatem.
Acha! Aga, mam na zdjęciach żaby - to coś z wyjazdu dla Maciusia
Serdeczne podziękowania oczywiście za pomoc w błotnej akcji także dla sześciu ochotników w woderach, którzy pod wodzą Marcina prowadzili dzielne działania ratownicze.
dobra MARCIN........... było słabo!!!!!!!
1 tereny na oesach bez asfaltu dlatego łatwo było o skręcenie nogi
2 wszystkie dojazdówki - beznadzieja, żadna z nich nie była oświetlona
3 w pobliżu osów brak barów i stacji obsługi Quadów typu BUDGUMMMM
4 w monopolowym kończyły sie syropy co miało wpływ zasadniczy na wynik BEAR TEEEMMMM
5 na imprezie jakaś rozebrana świnia - się walała około ogniska
6 no pogoda myślałęm że będzie jakieś sterowanie nią za pomocą przycisków a tu co d***.
weż się Marcin do roboty bo wybory prezydenckie w przyszłym roku i jak tak dalej będzie to lipa,,,,,