Witaj Tomek Impreza u nas będzie nawet aktualna jak umrę , ( w testamencie zapiszę że Rydzewskie zloty mają się odbywać aż uczestnicy pierwszych zlotów nie będą w stanie wsiąść na Quada czytaj na przykład ty ) Nie chciałem nikogo straszyć ale dwa tygodnie temu w niedzielę zerwałem Achillesa w poniedziałek miałem operację i tydzień spędziłem w szpitalu , już jestem w domu w ten weekend przyjechał Darek Rolnicki niestety nie będzie go na imprezie , ale dzięki temu mógł przygotować cały poligon , i nikt nie powie że najpierw przygotował a potem startuje , Wracając do tematu na poligonie mamy 38 pieczątek
( ewentualne pretensje za zbyt trudne do Darka ) Powiem krótko poligon bez woderów i sprawnej wyciągarki , nie to nie wchodzi w rachubę , uprzedzając pytania nie to nie będzie impreza wyciągarkowa , po prostu jak się wkleicie w błoto i bagno , wyciągarki będą najlepszymi przyjaciółmi . Ostatnio pozyskałem dwa nowe tereny , jeden poznacie na IV Rydzewskim , drugi okazał się za głęboki musieliśmy odpuścić ,ale nie na zawsze zrobimy próbę na V Rydzewskim, os ‘y już prawie wytyczone , zostało wszystko podpinać i czekać na was w piątek .
Pozdrawiam
Marcin