IV Rydzewski Zlot QUADOWY - 11-13 września 2009

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
Awatar użytkownika
SKIRZOO

Post autor: SKIRZOO » śr 19 sie, 2009

W miniony weekend zrobiliśmy dwa podejścia do wytyczenia nowego os całkiem dziewicze bagno i krzaki dwa razy żeśmy walczyli , i nie udało na się wytyczyć całego os’u , nawet teraz kiedy od dawna nie padało duuuużo wody masa podwodnych niespodzianek ( czytaj korzeni) teren ma ok. 3 h mysle ze os będzie miał ok. 400 m wystarczy , jak byśmy zrobili dłuższy to wszyscy by nie zdążyli go zaliczyć w piątek od 19,00 do 24,00

Marcin nic nie wycinać tylko taśmy rozciągnąć i niech quady jadą.
Męczyliśmy się 3h i zrobiliśmy 50 metrów a tu robota zrobi się sama 8)
Tylko kto pojedzie pierwszy :shock:

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » śr 19 sie, 2009

Lepiej drzewa łamać niż wpaść w 2 m dziure po jakimś traktorze na XL-ach :) Marcin nie kracz bo jeszcze deszczu będzie tyle, że po twojej polanie będziemy pływać...
KQ750axi

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pt 04 wrz, 2009

PUK PUK - czy impreza Marcinie aktualna bo taka cisza tu nastała, ze strach...
KQ750axi

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » ndz 06 wrz, 2009

Witaj Tomek Impreza u nas będzie nawet aktualna jak umrę , ( w testamencie zapiszę że Rydzewskie zloty mają się odbywać aż uczestnicy pierwszych zlotów nie będą w stanie wsiąść na Quada czytaj na przykład ty ) Nie chciałem nikogo straszyć ale dwa tygodnie temu w niedzielę zerwałem Achillesa w poniedziałek miałem operację i tydzień spędziłem w szpitalu , już jestem w domu w ten weekend przyjechał Darek Rolnicki niestety nie będzie go na imprezie , ale dzięki temu mógł przygotować cały poligon , i nikt nie powie że najpierw przygotował a potem startuje , Wracając do tematu na poligonie mamy 38 pieczątek
( ewentualne pretensje za zbyt trudne do Darka ) Powiem krótko poligon bez woderów i sprawnej wyciągarki , nie to nie wchodzi w rachubę , uprzedzając pytania nie to nie będzie impreza wyciągarkowa , po prostu jak się wkleicie w błoto i bagno , wyciągarki będą najlepszymi przyjaciółmi . Ostatnio pozyskałem dwa nowe tereny , jeden poznacie na IV Rydzewskim , drugi okazał się za głęboki musieliśmy odpuścić ,ale nie na zawsze zrobimy próbę na V Rydzewskim, os ‘y już prawie wytyczone , zostało wszystko podpinać i czekać na was w piątek .

Pozdrawiam
Marcin

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » ndz 06 wrz, 2009

:hejka: Pamiętaj 5 oesów bo normalnie Ci noge złame..... trzeba się jesszcze potem na oliwić przed pieczatkami bo się odbijać nie będą na karcie jak suche będą. :I love RYDZEWSKI ZLOT:
pobudliwy

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » ndz 06 wrz, 2009

czy ktoś używa dodatkowych chłodnic oleju do quada i czy to daje rade
http://images49.fotosik.pl/184/7edf0c1fe43c499c.jpg
pobudliwy

Awatar użytkownika
BEARTEAM
Kontakt:

Post autor: BEARTEAM » ndz 06 wrz, 2009

pobudliwy:
czy ktoś używa dodatkowych chłodnic oleju do quada i czy to daje rade
http://images49.fotosik.pl/184/7edf0c1fe43c499c.jpg
To raczej nie jest chłodnica oleju , to jest dodatkowy radiator , i myśle że to nie da rady.
a niestety w Bombie żeby dobrze wyczyścić chlodnice trzeba zdemontować przedni plastik czyli przód quada . gdy chlodnica jest na wierzchu można przystąpić do jej czyszczenia ja ostatnio czysciłem około 40min.
na allegro widziałem ogłoszenie odnośnie drugiej więkrzej chłodnicy do bomby kosztuje 1200zł.. Kolega mój założył i zdaje egzamin.
Ostatnio zmieniony pt 11 wrz, 2009 przez BEARTEAM, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
upodlony

Post autor: upodlony » pn 07 wrz, 2009

dzięki za odpowiedż i podpowiedż........... :hejka:
pobudliwy

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 07 wrz, 2009

Zdradzę tylko, że w najnowszym Quadziku, który w sprzedaży będzie od 17.09.2009 znajdziecie relację z III Zlotu Rydzewskiego. :I love RYDZEWSKI ZLOT:

A wracając do IV Zlotu to czy jest jakiś harmonogram imprezy... Wiem, że mamy przyjechać w piątek... Marcinie przeoczyłem coś, czy nie zamieściłeś...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
TomekD

Post autor: TomekD » pn 07 wrz, 2009

no dobrraaa! to ja w takim razie moge spokojnie polecieć chłopaków w Słowenii powspierać (to cholera patałachy i do takich nerwów doprowadzają...). A potem od razu na "relaxsik" do Rydzewa. Marcin, bede w piątek jak zwykle kole 14ej :) coby dobrego powietrza przed nocnymi OS załapać (również w pobliskiej gospodzie z jej przepysznym wyrobem własnym w dwóch kolorach: ciemnym i jasnym...).
KQ750axi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”