Co prawda już wcześniej je zawiesiłem jednak
dopiero teraz, po testach jestem pewien,
że trzymają się jak należy
Zostało mi jeszcze wpiąć czujnik od
termometru przy liczniku.
Obejmy zastosowałem ze sklepu
rolniczego, wspaniale się sprawdzają.
In line coolery (dodatkowe chłodniczki) w Bombce
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
In line coolery (dodatkowe chłodniczki) w Bombce
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Re: In line coolery (dodatkowe chłodniczki) w Bombce
Czy Bombka ma na tyle duże problemy z chłodzeniem że takie coś potrzebne ?
Zimą to pewne przy szybszej jeździe nie ma problemów. Ciekawe, czy latem jest to niezbędne i tutaj pytanie do Miro - masz u siebie coolery ? Powiem szczerze, że w mojej foczce tej zimy tylko dwa razy udało mi się doprowadzić do włączenia wentylatora - raz odśnieżając, drugi w ten weekend podczas wolnego pełzania w naprawdę głębokim śniegu ...
Zimą to pewne przy szybszej jeździe nie ma problemów. Ciekawe, czy latem jest to niezbędne i tutaj pytanie do Miro - masz u siebie coolery ? Powiem szczerze, że w mojej foczce tej zimy tylko dwa razy udało mi się doprowadzić do włączenia wentylatora - raz odśnieżając, drugi w ten weekend podczas wolnego pełzania w naprawdę głębokim śniegu ...
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: In line coolery (dodatkowe chłodniczki) w Bombce
Mi się rincon raz "zagotował". Na rajdzie, na który wydałem mnóstwo kasy i miałem szansę na bardzo dobry wynik - a tak ponad godzina starty... Od tej pory przezorny zawsze ubezpieczony
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl