Imprezy przeprawowe w Polsce - sezon 2007

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 03 sty, 2007

Cieszę się, mam wiele pytań kiedy kolejna edycja RR , zależy to od wielu czynników , ale możecie być pewni że rajd będzie i jak zwykle zaskoczy Was bowiem jest nieprzewidywalny jak ja :)
Jedno jest pewne River Ride będzie najcięższą imprezą przeprawową w Polsce , myślałem nawet nad edycją kilkudniową , z przemieszczaniem się z bagażem - namiotem i ekwipunkiem potrzebnym do noclegu. Oczywiście musi być odpowiednio ciepło i kilka dni wolnych , ale np majowy weekend byłby odpowiedni...
3fun - bo quady są naszą pasją

FredEx

Post autor: FredEx » śr 03 sty, 2007

Tylko że weekend majowy w tym roku to również Croatia Trophy, więc chyba Krzyśku nie dasz rady być w Chorwacji i równolegle zrobić wtedy imprezy w Polsce :( chyba że jest was dwóch braci bliźniaków :lol:

Pozdr

BIG błoto

Post autor: BIG błoto » śr 03 sty, 2007

Myślę że w warunkach płockich start w piątek około 20.00 i zabawa w terenie do niedzieli 14.00 wystarczałby do odpowiedniej selekcji punktowej. Oczywiście przy założeniu tej samej ilości punktów do odnalezienia.
Błota nigdy zbyt wiele.

Awatar użytkownika
Mik

Post autor: Mik » sob 06 sty, 2007

Ja juz od tamtego roku mam ochote sie wybrac na River Raid ale albo nie moglem sie z pracy wyrwac albo za pozno sie dowiedzialem ze impreza jest organizowana. W tym juz na pewno nie odpuszcze.

Moze warto stworzyc jakis newsletter gdzie wybierało by sie rodzaj interesujšcej nas imprezy np dla mnie: "przeprawówka" i dostawał bym na maila informacjie o terminie takiej imprezy jesli pojawiała by sie juz w kalendarzu na 2007.
MUD MUD MUD

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » sob 06 sty, 2007

A ja bym proponował otworzyc trase na 48 godzin. Od 12.00 w piatek do 12.00 w niedziele. Dzieki troche wczesniejszemu powrotowi , byłoby wiecej czasu na podsumowanie wyników ,a przeciez wiekszosc z uczestników jeszcze w niedziele musi wrócic do domu. Najlepiej jak by było z 5 osób do zliczania punktów. i punkty by były zaliczane przy kierowcy, zeby nie było jakis niedomówien. Kazdy sedzia miał by ok 10 kart do zliczenia co mysle ze zajeło by ok godziny. Wtedy kazdy wie ile ma zaliczonych pieczatek.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » sob 06 sty, 2007

Markus, masz racje, zliczenie punktow przy kierujacym z automatu niweluje pozniejsze dyskusje i niedomowienia, a tak zewsze jest temat do koperkowej dyskusji...

poza tym wiesz, co Ci zaliczyli a co nie i dlaczego... a tak wierzysz, ze sie nikt nie pomylil...
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
mike

Post autor: mike » ndz 07 sty, 2007

To i ja zabiorę głos w dyskusji.Tak jak co roku zorganizuję na pewno imprezke w październiku , - GRYF TROPHY- (przejaw lokalego patryjotyzmu i ukłon w kierunku wspierajacego nas Starosty Puckiego , który pozostał na kolejną kadencję i myślę że dalej będzie nas wspierał-to wiele ułatwia :D ) Być może zorganizujemy już coś na wiosnę , ale to dopiero plan , wszystko wyjaśni się w ciągu najbliższych dwóchj miesięcy, będziemy pisać o tym na forum. Krzysiu (2Can) widzę że mamy takie same pomysły (to że myślimy podobnie wyszło już kilkakrotnie :mrgreen: ) rajd kilku dniowy na dużym obszarze :D
Formuła 24 godzinna jest uważam bardzo dobra , ale trzeba wyznaczać sobie coraz trudniejsze zadani ,przynajmniej człowiek się rozwija, 48 godzin -myślę że temat jest do podjęcia już w tym roku (myśle tu od strony organizacyjnej oczywiście ) od strony uczestnictwa nich się wypowiedzą forumowicze (dajcie nam znac co wy na to) Interesuje mnie tez co sądzicie o tym co zaproponowaliśmy wam ostatnio ,że rajd rozpoczął się już w piątek , prawie zaraz po przyjeździe na miejsce (zaproponowałem wtedy żeby trasę z domu do nas ,nad morze , potraktować jako swoistą dojazdówke i nie narzekać że zmęczeni jesteśmy po trasie ,że korki i padało i że najpierw to trzeba się wyspać i popić co nieco - na Dakarze nikt się z nikim nie patyczkuje :mrgreen: a dojazdówki mają po 300- 500 kilosów :mrgreen:
Tyle wywodów , zabieram się do pracy .
Pozdrawiam MIKE
P>S Grzesiu mam nadzieję że w tym roku znajdziesz czas i w końcu dotrzesz na północ i odpokutujesz swą nieobecnośc w latach ubiegłych , i zrobisz rewelacyjny film który wygra na festiwalu filmów extremalnych :mrgreen:.

BIG błoto

Post autor: BIG błoto » ndz 07 sty, 2007

MIKE. Już szykuję wyciągarki!!! Co do czasu trwania - im dłużej tym lepiej...
Pozdrawiam. Życzę łatwego przepchnięcia formalności
Błota nigdy zbyt wiele.

iras61

Post autor: iras61 » wt 09 sty, 2007

też jestem za,każdy nowy pomysł jest godzien pochwały,a co do dojazdówki zawsz można zabrać kierowcę(ja mam ok.300km to pestka)pozdrowienia :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 09 sty, 2007

Ptaszki ćwirkają, że w lutym w Kietlicach ma się odbyć Mamry Challenge, organizowane przez Michała Mazurka....

Michale czekamy na oficjalne wieści...
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”