III zlot biskupice
Re: III zlot biskupice
hehe tym razem przyjedziemy X-em
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Eee to szkoda myślałem że quadami przyjedziecie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Jak tam pany po zlocie? Kiedy filmiki ?
zlocik udany i dla niektórych pechowy kilka osób było
mi cos kamerka sie zafiksowała i nic nie nakręcała
kilka awarii było i jedna główna ale to właściciel nich napisze /opisze
pierwsze 1,5 godziny było super a później juz bylo niebezpiecznie ,bo za tydzień jest tam cros kantry i było tam milion crosów i latały z każdej strony ,wydaje mi sie ze sie przygotowywali/ćwiczyli przed zawodami
mi cos kamerka sie zafiksowała i nic nie nakręcała
kilka awarii było i jedna główna ale to właściciel nich napisze /opisze
pierwsze 1,5 godziny było super a później juz bylo niebezpiecznie ,bo za tydzień jest tam cros kantry i było tam milion crosów i latały z każdej strony ,wydaje mi sie ze sie przygotowywali/ćwiczyli przed zawodami
- Tomek_LS500cb
No to ladnie mam nadzieje ze awarie nie byly zbyt duze . No to czekam na filmiki
Tomek_LS500cb pisze: mam nadzieje ze awarie nie byly zbyt duze .
hmmm to zalezy czy całkowicie połamany wahacz tył ,dwa pęknięte silniki w tym jeden az krwawił to duze awarie czy małe,do tego dochodzi pokrzywiony drążek kierowniczy i rozsypane łożyska na tylnej osi
to tak w skrócie
- Tomek_LS500cb
Uuuu... grubo!!! Wahacz tyl to podejrzewam ze w lucku sie posypal... a silniki ?? Tez w lucynkach??
To zesta pany grubo dawali na tym zlociku!!!! A u ciebie Robert obylo sie bez awarii?
To zesta pany grubo dawali na tym zlociku!!!! A u ciebie Robert obylo sie bez awarii?
-
To może ja streszczę tak tak miałem awarię i to dość poważną taki jest panowie off road więc tak u mnie strzelił tylny wahacz na spawie zluzował sie łańcuch i spadł a że było to na ostrej piz...e to łańcuch zapier**** o katrer i u trzasł mi taka rurkę aluminiową przykręconą obok zębatki którą tłoczony jest olej z dolnej cześci silnika w górna polał sie olej i miałem już w ten dzień po jeżdżone To tyle jeśli chodzi o mnie . W dwóch innych Lsach w jednym łożyska tylniej osi sie posypały a w drugim Koleszka Ropy wjechał w jakiś konar wystający z ziemi zrzuciło mu łańcuch i też mu wyszczerbiło kawałek kartera ale nie groźnie ten załozył łańcuch i normalnie dalej śmigał . A ostatni przeprawówką poszedł w jakieś konary czy drzewka i tak pokrzywił drążki kierownicze że jedno koło skręcało w prawo drugie w lewo
- Tomek_LS500cb
Uuuu to sie porobilo !!!!!! Ale u ciebie to kwalifikuje sie do spawania karteru czy wymiana?? Jak to mowia... gdzie drwa rabia to wiory leca... nie zawsze jest kolorowo i trzeba naprawiac sprzety
-
spoko loko to co mi łańcuch rozwalił to taka mała rureczka z oringami przykręcana na dwie śrubki więc to odkreciłem i złożyłem drugą z drugiego silnika co mam na stanie a do tego zamówię dzwoniłem to gość chciał za to 40 zł więc zero stresu pospawam wahacz wzmocnie i ogień