III Rydzewski Zlot QUADOWY - 5-7 czerwca 2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Michał dam namiary na te hostessy
Czyli jak dziewczyna w pokoju u Darka?
Czyli jak dziewczyna w pokoju u Darka?
Ostatnio zmieniony śr 27 maja, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
wszystko zależy od opadów, jak popada to mogą się przydać, jak nie to na pewno standard wystarczy , wodery polecałem ze względu na os’y wodne głębokość założyłem normalną nie peryskopową ,po II Rydzewskim kiedy musiałem odwołać dwa os'y ze względu na głębokość przeszkód staram się żeby wszyscy dali radę przejechać ale różnie to może być.morec92
Wodery już przyszły Snorkle się robią, mam nadzieję, że się przydadzą ;p
Ostatnio zmieniony śr 27 maja, 2009 przez marcin rydzewo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
PROPOZYCJA
Ponieważ zbudowałem ostatnio boisko do Siatkówki Plażowej
Dla wszystkich którzy przyjadą w piątek wcześniej może zrobimy turniej siatkówki plażowej.
Startują Team partnerzy lub zawodnicy z osobami towarzyszącymi gramy dwójkami niech panie też mają coś z tego pobytu nie tylko oglądanie nas w akcji i wynoszenie do domu w sobotę po integracji
Czekam na odzew
No i na deklaracje sponsoringu nagród
Ponieważ zbudowałem ostatnio boisko do Siatkówki Plażowej
Dla wszystkich którzy przyjadą w piątek wcześniej może zrobimy turniej siatkówki plażowej.
Startują Team partnerzy lub zawodnicy z osobami towarzyszącymi gramy dwójkami niech panie też mają coś z tego pobytu nie tylko oglądanie nas w akcji i wynoszenie do domu w sobotę po integracji
Czekam na odzew
No i na deklaracje sponsoringu nagród
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Wczoraj wraz z moją żoną Agnieszką postanowiliśmy potrenować troszkę kondycję przed III Rydzewskim Zlotem i muszę powiedzieć, że bardzo nam się spodobało w okolicach Rydzewa. Około 140 km turystycznie po mazurskich szutrówkach bardzo pozytywnie wpływa na samopoczucie.
P.S. Pozdrawiam całą wczorajszą ekipę, która nam towarzyszyła i do zobaczenia na zlocie...
P.S. Pozdrawiam całą wczorajszą ekipę, która nam towarzyszyła i do zobaczenia na zlocie...
Póki co quadowa emeryturka :)