III Rydzewski Zlot QUADOWY - 5-7 czerwca 2009
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zapraszam na stronę główną (tekst, relacja filmowa i ponad 200 zdjęć) III Rydzewski Zlot Quadowy – relacja
Póki co quadowa emeryturka :)
-
- Kontakt:
Jaka IMPRA taka relacja czyli SUPER
Tylko moja prośba złożona publicznie nie zostala uwzględniona. No cóż, taki LIVE. Teraz to tyle ludzi przyjedzie na IV że, relatynie powinienem być bliżej 1 miejsca.
MARCIN - Jeżeli chodzi o propozycje na inny charakter impry to CIEKAWE CIEKAWE. Dlaczego nie np. same pieczątki z trudnym dojazdem.
Tylko moja prośba złożona publicznie nie zostala uwzględniona. No cóż, taki LIVE. Teraz to tyle ludzi przyjedzie na IV że, relatynie powinienem być bliżej 1 miejsca.
MARCIN - Jeżeli chodzi o propozycje na inny charakter impry to CIEKAWE CIEKAWE. Dlaczego nie np. same pieczątki z trudnym dojazdem.
pobudliwy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widzieliście ile razy jest ściągnięte zdjęcie wstawione przez Roberta ze statuetkami dla zwycięzców 284 razy , każdy chce teraz mieć statuetkę z RYDZEWSKICH ZLOTÓW
No dobra jak tak wam się u nas podobało to na IV Rydzewski Zlot Quadowy
Urządzimy konkurs ofert i załączników w skrócie mówiąc kto da więcej ten startuje
Urządzimy konkurs ofert i załączników w skrócie mówiąc kto da więcej ten startuje
To Ja daje na pocztek flaszke, dwie konserwy paczke chipsów, lizaka, gume mało używaną ( do żucia), stare opony od BOMBY i mogę trawe skosić w OSADZIE tylko proszę o kwaterunek w czsie koszenia czyli przez dwa tygodnie w lipcu najlepiej od 14 lipca. A jeszcze mam garnitur o do komunii na zbyciu. W sumie to będzie dużo kasy w fantrach.mzrcin rydzewo napisał...
Widzieliście ile razy jest ściągnięte zdjęcie wstawione przez Roberta ze statuetkami dla zwycięzców 284 razy , każdy chce teraz mieć statuetkę z RYDZEWSKICH ZLOTÓW
Ostatnio zmieniony sob 20 cze, 2009 przez upodlony, łącznie zmieniany 1 raz.
pobudliwy
-
- Kontakt: