III Bieszczady dla Wszystkich 23-25.kwiecień.2010
Re: III Bieszczady dla Wszystkich 23-25.kwiecień.2010
Świetny pomysł na ten filmik, mam swoje fotki i wkrótce je zamieszczę. Pozdrowienia dla wszystkich. Do dzisiaj czuję smak Biesów bo naprawiam utopione quady kolesi którzy nie zmierzyli jak głęboko ich pojazdy zanurkują!
Filmik genialny ;D bez kituu ekstraaa robota ;D;D teraz czekamy na filmik z quadzika ciekawe co tam będzie ;D
Mam pytanie, czy będzie jakaś relacja na quadziku z Bies ???
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Relacja jak najbardziej będzie. Film i zdjęcia powinniśmy zamieścić w najbliższym tygodniu, bo film jest już zmontowany i zdjęcia wybrane.
W najnowszym Quadziku maj-czerwiec, który trafi do sprzedaży 20 maja również będzie relacja z Bieszczad dla wszystkich III.
W najnowszym Quadziku maj-czerwiec, który trafi do sprzedaży 20 maja również będzie relacja z Bieszczad dla wszystkich III.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Quady na poligonie w Bieszczadach – czyli Bieszczady dla wszystkich III
III edycja Bieszczad dla wszystkich charakteryzowała się nieco odmienną organizacją. Oczywiście jazdy odbywały się w samych Bieszczadach, ale specyfika imprezy została nieco zmieniona, co jak się okazało było trafionym posunięciem i dla uczestników, i dla tamtejszych mieszkańców.
Zapraszam na stronę główną na zdjęcia i film Quady na poligonie w Bieszczadach – czyli Bieszczady dla wszystkich III
III edycja Bieszczad dla wszystkich charakteryzowała się nieco odmienną organizacją. Oczywiście jazdy odbywały się w samych Bieszczadach, ale specyfika imprezy została nieco zmieniona, co jak się okazało było trafionym posunięciem i dla uczestników, i dla tamtejszych mieszkańców.
Zapraszam na stronę główną na zdjęcia i film Quady na poligonie w Bieszczadach – czyli Bieszczady dla wszystkich III
Póki co quadowa emeryturka :)
Wreszcie doczekałem sie filmu i zdjęc z Bieszczad dla wszystkich ;D;D przez ostatni tydzień na www.quadzik.pl bywałem po 15 razy dziennie ;D po to zobaczyć czy nie ma juz relacji z imprezy ;D Aleee wreszcie jest iii film jest SUPER,EKSTRA ;D;D naprawde dobra robota ;D Ale mam pytanie czy będzie możliwość kupienia szystkich zdjęc i filmu ??? ;D
Witam dopiero co się zalogowałem na tym forum. Byłem pierwszy raz u Łukasza na imprezie i miałem okazję poznać też BDW od zplecza i powiem wam że jestem pod wrażeniem że praktycznie we dwoje z Markusem ogarneli tylu chłopa i chłopek babek:) :)tym bardziej że wiem ile wymaga czasu i poświęcenia organizacja czegoś takiego.Wielki szacunek dla organizatorów. Zapraszam was na NWIV zresztą Markusa już chyba nie muszę bo on i tak jest już wpisany na listę.
Macie Łukasz tam z...je fajne tereny w których jest jeszcze ogromny potęcjał budowania tras.
Macie Łukasz tam z...je fajne tereny w których jest jeszcze ogromny potęcjał budowania tras.
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
kolejny Bardzo dobry film do kolekcji
a swoją drogą znamy już termin kolejnej 4 edycji Biesów 8-10.październik
a swoją drogą znamy już termin kolejnej 4 edycji Biesów 8-10.październik
Yamaha RingRoad