[KZ] II KASZUBSKI ZWIAD 14-16.11.2008 EDYCJA POMORSKA
Witam.Na wstępie dzięki za super organizacje i dobrą zabawe do bólu i zakwasów.Pomimo rolki mojego sprzęta to i tak meldujemy się na starcie trzeciej edycj.P.S Niemartwcie się jakimiś płaczliwymi postami , tylko organizujcie więcej takich imprez. POZDROWIENIA,kawy,bigosu było do oporu.
ZGORA TEAM RALF
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zobacz zdjęcia i relację filmową z II Kaszubskiego Zwiadu, który w dniach 14-16.11.2008 odbył się „nad morzem”... -> II Kaszubski Zwiad
Artykuł o imprezie ukaże się w styczniowym numerze QUADZIK – polski magazyn o quadach 1/2009 - już dziś zamów prenumeratę...
Artykuł o imprezie ukaże się w styczniowym numerze QUADZIK – polski magazyn o quadach 1/2009 - już dziś zamów prenumeratę...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
No! Waszą opieszałość rekompensuje przynajmniej dominujący udział naszej ekipy w materiale zdjeciowo filmowym. Chociaż tak po prawdzie to dlatego że byliśmy pierwsza ekipą w wąwozie a więc jeszcze sporo było po widoku. Po 3 godzinach zapadła nocka i zdjecio filmy też poszły spać...to znaczy wróciły pod warszawę
Czuwaj!
Czuwaj!
VINSON 500
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
Nooo wreszcie już zacząłem tracić nadzieję że wogóle te zdjęcia zobaczymy
Niestety mam jedną uwagę do co niektórych kolegów, zdjęcia wykazały czarno na białym (a właściwie w kolorze) że nie wszyscy używają taśm do opasania drzew - dyskwalifikacja!!!!!!!!!!!!!
Na kolejnej edycji proponuję małą kontrolę obowiązkowego wyposażenia oraz weryfikację używania taśm na trasie.
ano ano pojawiamy się parę razy. Dzięki Quadziki za jak zwykle dobre zdjęcia i dynamiczny filmik.denis
No! Waszą opieszałość rekompensuje przynajmniej dominujący udział naszej ekipy w materiale zdjeciowo filmowym. Chociaż tak po prawdzie to dlatego że byliśmy pierwsza ekipą w wąwozie a więc jeszcze sporo było po widoku.
Niestety mam jedną uwagę do co niektórych kolegów, zdjęcia wykazały czarno na białym (a właściwie w kolorze) że nie wszyscy używają taśm do opasania drzew - dyskwalifikacja!!!!!!!!!!!!!
Na kolejnej edycji proponuję małą kontrolę obowiązkowego wyposażenia oraz weryfikację używania taśm na trasie.
Ostatnio zmieniony śr 10 gru, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
ooo to super ja śmigam na nartkach a tam robota wre sobota czemu nie ale nie z samego rana, a Brylanta nie strasz on na razie w stresie po poprzednim Kaszubskim!denis:
P.S. Twoja hondzia wkrótce bedzie "wyklepana" tak więc w sobote zapraszam... Fakture wysłać od razu Brylantowi ?
Ostatnio zmieniony pt 12 gru, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.