[KZ] I KASZUBSKI ZWIAD 26-28.09.2008

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » śr 10 wrz, 2008

JakubM:
2can napisał na innym forum

"Dziś spotkałem się z Organizatorami Kaszubskiego Zwiadu, wiem wiecej o imprezie:
....
Nawigacja na trasie - głównie track w GPSa , jednak będą odcinki na itinerer.
...

więc ponawiam moje pytanie co z tą nawigacją trzeba szykować roadbook i metromierz
Przylaczam sie do Jakuba. Poza tym wiecej informacji by sie zdalo (i o rajdzie i organizatorze - moze jaka strona w necie czy co?)! :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony śr 10 wrz, 2008 przez zibi_neo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pt 12 wrz, 2008

Co jest? Cisza?

dwisniewski10

Post autor: dwisniewski10 » pt 12 wrz, 2008

Przyłączam się do kolegów,ja wpłaciłem zaliczkę i nie mam potwierdzenia,i czy jestem na liście!!!

shaybaoffroad

Post autor: shaybaoffroad » pt 12 wrz, 2008

zibi_neo
JakubM:

"Dziś spotkałem się z Organizatorami Kaszubskiego Zwiadu, wiem wiecej o imprezie:
....
...

więc ponawiam moje pytanie co z tą nawigacją trzeba szykować roadbook i metromierz
Przylaczam sie do Jakuba. Poza tym wiecej informacji by sie zdalo (i o rajdzie i organizatorze - moze jaka strona w necie czy co?)! :rotfl: :rotfl:
Informacje o organizatorze znajdzie kolega w powitalni:) jeśli masz jakieś dodatkowe pytanka to proszę o telefon- nie zawsze jestem przy komputerze bo przy organizowaniu imprezy nie ma mnie w domku nawet po 2-3 dni :)
Ostatnio zmieniony pt 12 wrz, 2008 przez shaybaoffroad, łącznie zmieniany 1 raz.
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...

shaybaoffroad

zibi_neo
shaybaoffroad napisał...
StapleS napisał...
No nad morze rewelacja... dużo ścieżek rowerowych i deptaków 8)
nawrotke planujesz koło pomnika Sobieskiego??? :D
zapowiada się grubo :)
Witam, kolega chyba nie znad morza :wink: jeśli będziesz SPOKOJNIE jechać publiczną to nikt słowa nie powie, a poza tym są miejsca.....niekoniecznie koło pomnika. :D

Staples jest nie tylko znad morza, ale dziala na tym terenie (rowniez quadowo). Warto chyba byloby przynajmniej sie z nim skontaktowac. Czy jest jakas lista riderow bo chcialbym zobaczyc ilu znajomych chce sie tam pojawic. Jak z tym kontem obiecanym w pierwszym poscie? :głupol:
Oczywiście że jest lista. Ci co zadzwonili lub napisali meila dostali numer konta i wpłacili zaliczkę są na liście. Konto oczywiście jest uruchomione tak jak to było obiecane, wystarczy wysłać meila ze zgłoszeniem, a w odpowiedzi otrzymasz numer konta :)

Pozdro
Ostatnio zmieniony pt 12 wrz, 2008 przez shaybaoffroad, łącznie zmieniany 1 raz.
życie jest piękne pod warunkiem , że masz odpowiednio dobrane leki antydepresyjne...

shaybaoffroad

zibi_neoCo jest? Cisza?
Witam,

Jak już informowałem szanownych kolegów cisza wynika z tego, że czasami wyjeżdżam dopracować traskę i nie ma mnie w domu 2-3 dni :)) Tyle...

Pozdrawiam

shaybaoffroad

JakubM

....
...

Roodbook będzie w formie kartkowej :), ale ze względu na długość i zawiłość trasy będzie opcja wgrania jej do giepsa (GARMIN).

shaybaoffroad

dwisniewski10

Przyłączam się do kolegów,ja wpłaciłem zaliczkę i nie mam potwierdzenia,i czy jestem na liście!!!
Jeżeli wpłaciłeś zaliczkę to na 100% jesteś na liście!!! Nie widzę powodu żeby miało być inaczej :))

StapleS
Kontakt:

Post autor: StapleS » pn 15 wrz, 2008

tydzień temu rozmawiałem z organizatorem telefonicznie.
Miał przesłać kilka fotek z wytyczania trasy. Do dnia dzisiejszego brak zdjęć... słabo!!!
staram się...

shaybaoffroad

Post autor: shaybaoffroad » pn 15 wrz, 2008

StapleS

tydzień temu rozmawiałem z organizatorem telefonicznie.
Miał przesłać kilka fotek z wytyczania trasy. Do dnia dzisiejszego brak zdjęć... słabo!!!
Zdjęcia z układania trasy nie będą wieszane na forum, ponieważ są wśród uczestników tacy którzy mieszkają w tej okolicy i bez problemu patrząc na zdjęcia znajdą miejsca prób. Nie będzie to w porządku wobec pozostałych...Nie sądzisz kolego z tej właśnie okolicy???

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 15 wrz, 2008 przez shaybaoffroad, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”