Honda TRX 400 X/EX
Honda TRX 400 X/EX
Proszę o opinie. Najbardziej interesuje mnie rocznik 2007, ponieważ planuję go kupić. Jak wygłądają miesięczne koszty eksploatacji tej maszyny? Ile ona pali?
Dziękuję i pozdrawiam!
Dziękuję i pozdrawiam!
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
1. Jak wiesz jak i gdzie szukać to quada którego w salonie kupisz za 25 tyś. możesz kupić za 18.
2. Ja kupuje ubrania za 1100 PLN i nie jakieś g****.
3. Paliwo wchodzi też zwykłe, samochodowe.
4. Temat założyłem, aby uzyskać opinie na temat Hondy TRX 400, a nie żeby poczytać monolog na temat ceny quadów jako hobby stworzonego przez kogoś kogo najwyraźniej nie stać. Widać to nawet po avatarze na forum - dlaczego nie wrzucisz zdjęcia swojego samochodu. Quady to hobby dla ludzi, którzy nie mają problemów finansowych. CI ludzie mogą sobie kupić samochód z Twoich zdjęć gdyby chcieli i nie koniecznie musieliby rezygnować z hobby. Ja należę do takich ludzi, więc proszę nie pisz mi tu o tym jakie quady to są drogie.
2. Ja kupuje ubrania za 1100 PLN i nie jakieś g****.
3. Paliwo wchodzi też zwykłe, samochodowe.
4. Temat założyłem, aby uzyskać opinie na temat Hondy TRX 400, a nie żeby poczytać monolog na temat ceny quadów jako hobby stworzonego przez kogoś kogo najwyraźniej nie stać. Widać to nawet po avatarze na forum - dlaczego nie wrzucisz zdjęcia swojego samochodu. Quady to hobby dla ludzi, którzy nie mają problemów finansowych. CI ludzie mogą sobie kupić samochód z Twoich zdjęć gdyby chcieli i nie koniecznie musieliby rezygnować z hobby. Ja należę do takich ludzi, więc proszę nie pisz mi tu o tym jakie quady to są drogie.
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Pytając o koszty eksploatacji mam na myśli takie rzeczy jak filtry powietrza, łańcuch itd. , a nie olej.
Pytam ile pali, bo każdy pojazd pali różną ilość.
Przepraszam, że tak ostro. Przyznaje trochę mnie poniosło, ale wkurzyłem się, że odpowiedzią na prośbę o opinie na temat konkretnego quada było "quad to b. drogie hobby". To mnie poprostu rozniosło.
Pytam ile pali, bo każdy pojazd pali różną ilość.
Przepraszam, że tak ostro. Przyznaje trochę mnie poniosło, ale wkurzyłem się, że odpowiedzią na prośbę o opinie na temat konkretnego quada było "quad to b. drogie hobby". To mnie poprostu rozniosło.
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Honda TRX 400 X/EX
Wszystko fajnie z tym TRX'em gdyby nie zawieszenie olejowe.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!