HONDA TRX 250 VS RAPTOR 350
HONDA TRX 250 VS RAPTOR 350
Hej witam wszystkich. Zastanawiam sie nad zakupem quada sportowego. Zastanawiam sie nad dwoma quadami. Pierwszy to HONDA TRX 250 A DRUGI YAMAHA RAPTOR 350. Co sądzicie na ten temat. Który quad lepszy i zaznaczam ze nie chodzi mi tylko o osiagi ale awaryjnosc, koszty eksploatacji itp. Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi PS Chetnie poczytam opinie osób które użytkowały wyzej wymienione quady.
cichy:-)
- MaxWroclaw
- Quad:: Yamaha Raptor 350R
- Imię: Maks
Re: HONDA TRX 250 VS RAPTOR 350
mam raptorka 350 z 2008 roku i szczerze powiem, z ręką na sercu że jako pierwszy sportowy quadzik w zupełności wystarcza.
Po pewnym czasie zacząłem go lekko tuningować - kiedy zaczynało mi brakować mocy, poprostu zmieniłem zębatkę przednią na mniejszą (z 16 na 14 zębów) tylną (z 38 na 40) i od razu się zaczął mocniej zbierać. Bardzo wygodny, awaryjność? Do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów..
a narazie przejechał 2300 km gdzie przynajmniej połowa była w terenie
Szczerze polecam, bo za takie pieniądze jest to naprawdę fajny gadzik, dzięki któremu możemy się wkręcić w tajniki sportowej jazdy.
Pozdrawiam, Max.
Po pewnym czasie zacząłem go lekko tuningować - kiedy zaczynało mi brakować mocy, poprostu zmieniłem zębatkę przednią na mniejszą (z 16 na 14 zębów) tylną (z 38 na 40) i od razu się zaczął mocniej zbierać. Bardzo wygodny, awaryjność? Do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów..
a narazie przejechał 2300 km gdzie przynajmniej połowa była w terenie
Szczerze polecam, bo za takie pieniądze jest to naprawdę fajny gadzik, dzięki któremu możemy się wkręcić w tajniki sportowej jazdy.
Pozdrawiam, Max.
nie ma co zwlekać!
Dzieki bardzo za odpowiedz. Wlasnie bardziej jestem przekonany do yamahy. Lecz niestety bedzie to raptor z 2005 roku bo nie stac mnie narazie na nowszy. Mam nadzieje ze 5 letni jeszcze troche pośmiga
cichy:-)
- MaxWroclaw
- Quad:: Yamaha Raptor 350R
- Imię: Maks
hehe spokojnie nie rocznik jest ocena stanu
5 lat to jeszcze młody...
5 lat to jeszcze młody...
nie ma co zwlekać!