Grizzly 700 vs King 750 vs BF 750

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Bufeti

Grizzly 700 vs King 750 vs BF 750

Post autor: Bufeti » sob 10 maja, 2008

Kawasaki Brute Force 750???
Witam Kolegów.
Jestem tutaj nowy. Moja przygoda z quadami choć trwa już jakiś czas, ale jest incydentalna, bowiem nie mam swojego statku. Przyszedł czas zakupu. Chcę wybrać między wskazanymi w tytule quadami. Przoszę o rzeczowe porady i opinie. W razie jak ktoś by miał inną propozycję również niech ją zgłosi. Yamahą trochę jeździłem, ale Kingiem nigdy, bardzo liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam i jeszcze raz witam.
Ostatnio zmieniony pn 18 sie, 2008 przez Bufeti, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paulus71
Quad:: Renia 1000 XXC
Imię: Paweł

Post autor: Paulus71 » sob 10 maja, 2008

witaj
jednoznacznej odpowiedzi nikt ci nie udzieli, sam temat był juz wiele razy poruszany i na forum jest wiele ocen tych sprzętów

najlepsze co możesz zrobić to spróbować dorwać gdzieś interesujące cię maszyny i się nimi przejechać, ja tak zrobiłem i teraz juz wiem czego nie kupię ....:) ale nadal pozostały mi dwa quady do wyboru :))

Awatar użytkownika
darekk310
Kontakt:

Post autor: darekk310 » sob 10 maja, 2008

Dwa bardzo dobre quady, wybór pomiędzy nimi jest trudny podobna moc i pełna blokada dyfra. Jeden ma sentyment do yamahy bierze yamahe drugi do suzuki i bierze suzuki.
Z mojej strone mogę ci powiedzieć tyle że za gryzzlikiem przemaiwa wspomaganie kierownicy, (za to jest pare osób którym się to wspomaganie popsuło) , przedni dyfer ma taką samą wade jak w 660 , blokada nie dopina się do końca i niszczą się zębaty.
Co do kingquada to ponoć ma najlepszy silnik ale znowu nie ma wspomagania.
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”