Grizzly 700 czujnik kontrolka temperatury
Grizzly 700 czujnik kontrolka temperatury
Czy moze ktoś wie gdzie ten czujnik sie znajduje ??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Mi sie zagrzał a czujnik sie nie włączył
patrzyłem potem bylo kolo 102C na wyswietlaczu
Gdzie jest ten czujnik??
patrzyłem potem bylo kolo 102C na wyswietlaczu
Gdzie jest ten czujnik??
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
Wentylator sie załącza , czyjnik sie nie zapala a grzeje sie na 100%
mogł by ktos powiedziec dokładniej gdzie to jest mile widziane foto
mogł by ktos powiedziec dokładniej gdzie to jest mile widziane foto
- BadAmstaff
- Kontakt:
- maciejpawel
- Kontakt:
Po pierwsze proponuje zajzec do chlodnicy czy aby na pewno jest plyn chłodniczy. Jesli quad lezał np. na boku to płyn mogl zwyczajnie przelac sie do zbiorniczka a ze zbiorniczka odpowietrzeniem na zewnatrz.
Po drugie zamien sie z kolega na ......korki wlewu płynu w chłodnicy. Nie pytaj dlaczego
Po trzecie 102 st.C na wode to owszem wartość przekroczona
Ale dobry plyn chłodniczy to nie koniecznie. Sa płyny które maja temp. wrzenia do 130 st. C
Po drugie zamien sie z kolega na ......korki wlewu płynu w chłodnicy. Nie pytaj dlaczego
![Very Happy :D](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Po trzecie 102 st.C na wode to owszem wartość przekroczona
![:haha:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/haha.gif)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK