Dopiero zacznie podejrzewać:)Pingwin Legnica pisze:wakacje w Egipcie albo tygodniowy pobyt u jej rodziców połączony z byciem miłym, towarzyskim, politycznie poprawnym, grzecznie słuchając radia M i przy okazji sprzątnięcie im piwnicy i strychu w czynie społecznym
Great Escape Rally 2013
- qewed
- Quad:: CAN - AM RENEGADE 800X
- Imię: SŁAWEK
Re: Great Escape Rally 2013
W życiu bowiem istnieją rzeczy,
o które warto walczyć do samego końca.
o które warto walczyć do samego końca.
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Nigdy nie startowałem w GER, ale miałem okazję kilka razy być w ekipie technicznej i powąchać spaliny dochodzące z lasu. Może nie powinienem się wypowiadać, ale mam takie zdanie jak Bubu. Bardzo mi się podobały ostatnie trzy edycje i rozmawiając z zawodnikami w parku maszyn, większość była zadowolona. Wiadomo, zawsze znajdą się powody do narzekania.......
BuBu - RED RALLY - Myśl, myśl - pozytywnie myśl.....
BuBu - RED RALLY - Myśl, myśl - pozytywnie myśl.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Tomek, bardzo pozytywnie myślę o GER. To byłby świetny trening i nauka nawigowania przed MT.
Wziąłbym od Bartka busa i w nim spał, żeby ściąć koszty, tylko trzeba Webasto uruchomić (zepsute) no i w domu jakoś to załatwić
Wziąłbym od Bartka busa i w nim spał, żeby ściąć koszty, tylko trzeba Webasto uruchomić (zepsute) no i w domu jakoś to załatwić
- LEJEK
kurde,............... ja o jednym Ty o drugim. ... albo nie możemy się dogadać......
Zobacz sobie o rajdzie RED Rally we Wrocku na poligonie Raków- www.redrally.pl Pingu jedzie, Alina, Kinga, Mayer itd...... no i oczywiście też się wybieram, dobrze by było mieć ciebie za kompana u boku do pary, bo to zawody drużynowe..... (dwójkami się leci)......
dotarło ??? :
Zobacz sobie o rajdzie RED Rally we Wrocku na poligonie Raków- www.redrally.pl Pingu jedzie, Alina, Kinga, Mayer itd...... no i oczywiście też się wybieram, dobrze by było mieć ciebie za kompana u boku do pary, bo to zawody drużynowe..... (dwójkami się leci)......
dotarło ??? :
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
jak masz ochotę przenocować to zapraszam do mojej błotnej nory......
- BuBu
Tomek, ja tam pisze na temat, bo zobacz w jakim dziale jesteśmykurde,............... ja o jednym Ty o drugim
Nie chcę jechać na redrally. Po GPS-ie jeżdżę na co dzień. Ja chcę nauczyć się samodzielnie nawigować wg RB. Tylko GER może mi w tym pomóc. Poza tym to jak już inni zauważyli, GER to dla mnie prawie jak fetysz. Oprócz tego z Zuberem i ekipą chcę się napić piwska...
Przykro mi że Ciebie tam samego na pastwę losu zostawię.
Pogadaj z Ernestem, jeżeli uda mi się skończyć mu quada, a powinno się udać, bo zostały jeszcze dwa tygodnie, to powinien pojechać. Komu jak komu, ale jemu potrzeba najwięcej treningu. A jak nie będzie chciał, to kierownik teamu wyśle mu pisemne wezwanie!
- LEJEK
Wiem, w jakim dziale jestem, ale wpadłem żeby cię wyciągnąć..... przepraszam, że nie na temat gitarę zawracam. Rozumie Cię Bubu w czym twój problem..... spadam i już mnie tu niema.
Narka.
(idę innym gitarę zawracać)
Narka.
(idę innym gitarę zawracać)
- BuBu
Uuu, Tomek, załapałeś małą spinkę, czy ja tak to tylko odebrałem ?
- LEJEK
nie, spoko..... nic się nie dzieje...... zapomniałem wstawić coś takiego
- BuBu
Ajajaj, ale mnie ten GER ciągnie! Co tu wymyślić, co tu wymyślić..... ?????